Vapaat toimitilat kampuksillamme
Oulu
Oulu
Vapaat toimitilat 65
Katso lisää
Kuopio
Kuopio
Vapaat toimitilat 23
Katso lisää
Jyväskylä
Jyväskylä
Vapaat toimitilat 26
Katso lisää
Tampere
Tampere
Vapaat toimitilat 31
Katso lisää
Lappeenranta
Lappeenranta
Vapaat toimitilat 30
Katso lisää
Vantaa
Vantaa
Vapaat toimitilat 28
Katso lisää
Pietari
Pietari
Vapaat toimitilat 1
Katso lisää
Helsinki
Helsinki
Vapaat toimitilat 13
Katso lisää
Oslo
Oslo
Vapaat toimitilat 4
Katso lisää
Espoo
Espoo
Vapaat toimitilat 38
Katso lisää
Tallinna
Tallinna
Vapaat toimitilat 2
Katso lisää
Vilna
Vilna
Vapaat toimitilat 3
Katso lisää

More than Squares

Technopolis tarjoaa parhaan osoitteen isoille ja pienille yrityksille yhteensä viidessä maassa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Technopolis kehittää, omistaa ja hallinnoi 20 älykästä yrityskeskittymää ja tarjoaa moderneja muuntojoustavia tiloja sekä palveluita.

Technopoliksen ainutlaatuinen palvelukonsepti

TYÖYMPÄRISTÖ

joka pelittää

Työpaikkapalvelut varmistavat, että työympäristö toimii sujuvasti 24/7.

TYÖELÄMÄ

joka välittää sinusta

Työelämäpalvelumme tarjoavat sinulle apua sekä työhön että vapaa-aikaan ja antavat sinulle mielenrauhan.

YHTEISÖ

joka antaa takaisin

Kampuksemme ovat täynnä aktiviteettejä ja innostavia ihmisiä. Tutustu naapureihin, promotoi liiketoimintaasi ja pidä hauskaa.

Verkostoidu Technopoliksessa

Miksi muuttaisit Technopolikseen?

Työskentely Technopoliksen tiloissa antaa sinun keskittyä siihen minkä osaat parhaiten – oman busineksesi pyörittämiseen. Me hoidamme osan jokapäiväisistä tylsistä tehtävistä sillä välin kun sinä keksityt olennaiseen. Kun haluat nauttia kupillisen kahvia ja jutella jonkun kanssa löydät paljon muiden yritysten työtekijöitä kampuksiltamme juttuseuraksi. Kaikki tämä ja paljon muuta Technopoliksella.

Anna meidän auttaa kokoustesi kanssa

Technopolis on yksi markkinoidensa suurimmista kokouspalveluiden tuottajista. Järjestämme ja mahdollistamme kaikenkokoiset kokoukset ja tapahtumat. Toimimme keskeisillä sijanneilla 12:a paikkakunnalla Suomessa, Virossa, Norjassa ja Liettuassa. Meiltä löydät sopivan tilan pienistä kokouksista aina isoihin seminaareihin.

Tarinat

Mitä uutta

Uusi verkkosivusto

Hei, avasit juuri uuden verkkosivustomme. Olemme kehittäneet sivustoa ahkerasti puolentoista vuoden ajan, ja voimme nyt ylpeinä esitellä sen sinulle. Miten muutos vaikuttaa sinuun? Tärkeintä sivustossa on, että se tarjoaa merkittävää lisäarvoa sinulle, käyttäjälle. Olemme yksinkertaistaneet sivuston rakennetta, parantaneet asetteluja ja lisänneet tarjolle paljon mielenkiintoista materiaalia. Onko sivusto nyt valmis? Kuten Mark Zuckerberg on sanonut, sivusto ei ole koskaan valmis. Olemme analysoineet käyttäjätietoja julkaisusta lähtien ja verranneet niitä omiin oletuksiimme. Jatkamme sivuston hienosäätöä ja parantamista näiden tulosten perusteella. Kesällä 2014 alkaneen …
Käännöstoimisto Translatum toimii Technopoliksen tiloissa Helsingissä, Tampereella ja Tallinnassa. Technopoliksen lukuisat tapahtumat ovat osoittautuneet yritykselle hyväksi ympäristöksi verkostoitua ja löytää uusia asiakkaita.

Tyytyväiset asiakkaamme

Tana Oy on ympäristöhuollon koneiden valmistaja, globaali yritys, jonka liikevaihto on 20 miljoonaa euroa. Meillä on maailmanlaajuisesti viisi toimistoa. Tampereella päädyimme sijoittamaan konttorimme Technopoliksen Business Zonelle, jossa saamme helposti kaikki tarvittavat palvelut, sosiaalisessa ympäristössä. Matkustamme todella paljon ja henkilöstömme saa kuhunkin päivään sekä työtehtävään sopivat tilat Business Zonelta.

Kari Kangas
Tana Oy
Toimitusjohtaja

Technopolis on hyvä ympäristö kasvuyritykselle, sillä toimitilojen vuokraus ja palvelut toimivat joustavasti. Kokonaisuus sopii Sofigaten kaltaiselle kasvuhakuiselle ja nopealiikkeiselle yritykselle hyvin ja siksi olemme Technopoliksen asiakkaana niin Espoossa, Tampereella kuin Oulussakin.

Sanna Siniketo
Sofigate Oy
Senior Vice President of Business Operations

Olemme olleet Aviapoliksen kampuksen asiakkaana jo vuodesta 2006. Technopolis on mahdollistanut meille joustavasti ratkaisuja nopeasta kasvusta aiheutuneisiin tilatarpeiden muutoksiin. Uusimmat tilamme juuri valmistuneessa G-talossa saimme räätälöidä vapaasti meidän näköisiksi, ja tilat tukevatkin erinomaisesti meidän liiketoimintaamme ja huokuvat meidän tarinaamme.

Miska Eriksson
Fira
EVP

Technopolis vuokraa toimitiloja

Technopolis vuokraa toimitilaa ja tarjoaa menestymistä edistäviä palveluja Suomessa ja ulkomailla yhteensä 20 kampuksella 12:ssa kaupungissa. Toimitiloja on vuokralla Suomessa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa.