Vapaat toimitilat kampuksillamme
Oulu
Oulu
Vapaat toimitilat 55
Katso lisää
Kuopio
Kuopio
Vapaat toimitilat 14
Katso lisää
Jyväskylä
Jyväskylä
Vapaat toimitilat 25
Katso lisää
Tampere
Tampere
Vapaat toimitilat 18
Katso lisää
Vantaa
Vantaa
Vapaat toimitilat 40
Katso lisää
Helsinki
Helsinki
Vapaat toimitilat 24
Katso lisää
Oslo
Oslo
Vapaat toimitilat 5
Katso lisää
Espoo
Espoo
Vapaat toimitilat 44
Katso lisää
Tallinna
Tallinna
Vapaat toimitilat 17
Katso lisää
Vilna
Vilna
Vapaat toimitilat 15
Katso lisää

Toimitilojen asiantuntija palveluksessanne

Technopolis tarjoaa parhaan osoitteen isoille ja pienille yrityksille yhteensä kuudessa maassa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Technopolis kehittää, omistaa ja hallinnoi 20 älykästä yrityskeskittymää ja tarjoaa modernia muuntojoustavaa toimitilaa sekä palveluita. Myös coworking!

Technopoliksen ainutlaatuinen palvelukonsepti

TYÖYMPÄRISTÖ

joka pelittää

Työpaikkapalvelut varmistavat, että työympäristö toimii sujuvasti 24/7.

TYÖELÄMÄ

joka välittää sinusta

Työelämäpalvelumme tarjoavat sinulle apua sekä työhön että vapaa-aikaan ja antavat sinulle mielenrauhan.

YHTEISÖ

joka antaa takaisin

Kampuksemme ovat täynnä aktiviteettejä ja innostavia ihmisiä. Tutustu naapureihin, promotoi liiketoimintaasi ja pidä hauskaa.

Verkostoidu Technopoliksessa

Technopolis Community

Wellness Club

7.6. 16.30 — 18.00 Jyväskylä
Jyväskylän Technopoliksella starttaa Wellness Club! Vuosi 2017 tulee olemaan Technopolis …

Tutustu Technopoliksen uudiskohteisiin

Technopolis rakentaa uutta toimitilaa Tallinnassa ja eri puolilla Suomea; Vantaalla, Helsingissä sekä Tampereella.

Anna meidän auttaa kokoustesi kanssa

Technopolis on yksi markkinoidensa suurimmista kokouspalveluiden tuottajista. Järjestämme ja mahdollistamme kaikenkokoiset kokoukset ja tapahtumat. Toimimme keskeisillä sijanneilla 12 paikkakunnalla Suomessa, Virossa, Norjassa ja Liettuassa. Meiltä löydät sopivan tilan pienistä kokouksista aina isoihin seminaareihin. Lue lisää kokouspalveluistamme.

Uusi Ruoholahti 3 valmistuu, tule ja tutustu!

Technopoliksessa vähemmän neliöitä on enemmän. Hyvällä toimitilasuunnittelulla saavutat enemmän tehokkuutta ja vaikutat työntekijöidesi tyytyväisyyteen ja tuottavuuteen. Anna meidän opastaa sinut toimivan työympäristön saloihin, tiedämme miten työnteon paikat tehdään. Ruoholahti 3 on yritystäsi varten jos arvostat helppoutta, keskeistä ja merellistä sijaintia, naapurien läheisyyttä sekä toimintaympäristöä, jossa kaikki toimii.

Tarinat

Kokous ilman kahvia on kuin autiomaa ilman keidasta, ja monen mielestä myös palaveripulla kuuluu kokoukseen miltei yhtä kiinteästi kuin kahvi. Lähes yhtä moni on kuitenkin alkanut suhtautua kokouksissa tarjottaviin makeisiin herkkuihin hieman varauksella, etenkin jos niitä on tarjolla palaverista toiseen. Yksi välttää sokeria, toinen rasvaa, kolmas gluteenia... Pitäisikö kokoustarjoiluista sitten luopua kokonaan, ettei tule vahingossa syöttäneeksi osallistujille pakkopullaa?   Ei pidä eikä kannata. Kokoustarjoiluissa on valinnanvaraa ja välillä viinerikin voi olla juuri oikea valinta. Oululaisen Sodexo Galaksin keittiömestari Maiju Anttila …

Technopolis vuokraa toimitilaa

Technopolis vuokraa toimitilaa, toimistoja ja työtiloja (coworking) tarjoten menestymistä edistäviä palveluja Suomessa ja ulkomailla yhteensä 20 kampuksella 12 kaupungissa. Toimitiloja on vuokralla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa.