Vapaat toimitilat kampuksillamme
Oulu
Oulu
Vapaat toimitilat 81
Katso lisää
Kuopio
Kuopio
Vapaat toimitilat 20
Katso lisää
Jyväskylä
Jyväskylä
Vapaat toimitilat 24
Katso lisää
Tampere
Tampere
Vapaat toimitilat 34
Katso lisää
Lappeenranta
Lappeenranta
Vapaat toimitilat 26
Katso lisää
Vantaa
Vantaa
Vapaat toimitilat 27
Katso lisää
Helsinki
Helsinki
Vapaat toimitilat 30
Katso lisää
Oslo
Oslo
Vapaat toimitilat 14
Katso lisää
Espoo
Espoo
Vapaat toimitilat 47
Katso lisää
Tallinna
Tallinna
Vapaat toimitilat 12
Katso lisää
Vilna
Vilna
Vapaat toimitilat 15
Katso lisää

More than Squares

Technopolis tarjoaa parhaan osoitteen isoille ja pienille yrityksille yhteensä kuudessa maassa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Technopolis kehittää, omistaa ja hallinnoi 21 älykästä yrityskeskittymää ja tarjoaa modernia muuntojoustavaa toimitilaa sekä palveluita. Myös coworking!

Technopoliksen ainutlaatuinen palvelukonsepti

TYÖYMPÄRISTÖ

joka pelittää

Työpaikkapalvelut varmistavat, että työympäristö toimii sujuvasti 24/7.

TYÖELÄMÄ

joka välittää sinusta

Työelämäpalvelumme tarjoavat sinulle apua sekä työhön että vapaa-aikaan ja antavat sinulle mielenrauhan.

YHTEISÖ

joka antaa takaisin

Kampuksemme ovat täynnä aktiviteettejä ja innostavia ihmisiä. Tutustu naapureihin, promotoi liiketoimintaasi ja pidä hauskaa.

Verkostoidu Technopoliksessa

Anna meidän auttaa kokoustesi kanssa

Technopolis on yksi markkinoidensa suurimmista kokouspalveluiden tuottajista. Järjestämme ja mahdollistamme kaikenkokoiset kokoukset ja tapahtumat. Toimimme keskeisillä sijanneilla 12 paikkakunnalla Suomessa, Virossa, Norjassa ja Liettuassa. Meiltä löydät sopivan tilan pienistä kokouksista aina isoihin seminaareihin. Lue lisää kokouspalveluistamme.

Uusi Ruoholahti 3 valmistuu, tule ja tutustu!

Technopoliksessa vähemmän neliöitä on enemmän. Hyvällä toimitilasuunnittelulla saavutat enemmän tehokkuutta ja vaikutat työntekijöidesi tyytyväisyyteen ja tuottavuuteen. Anna meidän opastaa sinut toimivan työympäristön saloihin, tiedämme miten työnteon paikat tehdään. Ruoholahti 3 on yritystäsi varten jos arvostat helppoutta, keskeistä ja merellistä sijaintia, naapurien läheisyyttä sekä toimintaympäristöä, jossa kaikki toimii.

Tarinat

Palveluistamme

Myytit ja faktat coworkingista

Coworking-tiloja syntyy ainakin Helsinkiin nyt kiihtyvällä tahdilla, ja se on pannut miettimään, miksi minun - tai ylipäätään yhtään kenenkään - pitäisi alkaa käyttää yhteistä, jaettua toimistotilaa. Onko pakko? Kun se on nyt vähän niin kuin muotia vai? Myös sitä mietin, että pitäisikö meillä olla joku oma nimi tälle ilmiölle, kun nuo ing-päätteiset lainasanat taittuvat niin kankeasti. Onhan mahdollisuuksia yhteisten tilojen käyttämiseen ollut tähänkin asti, mutta trendi ei mitenkään kovin voimallisesti kuitenkaan ole lähtenyt lentoon. Johtuuko se siitä, ettei suomalainen hevillä lähde …

Tyytyväiset asiakkaamme

Technopolis vuokraa toimitilaa

Technopolis vuokraa toimitilaa, toimistoja ja työtiloja (coworking) tarjoten menestymistä edistäviä palveluja Suomessa ja ulkomailla yhteensä 21 kampuksella 13 kaupungissa. Toimitiloja on vuokralla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa.