Vapaat toimitilat kampuksillamme
Oulu
Oulu
Vapaat toimitilat 72
Katso lisää
Kuopio
Kuopio
Vapaat toimitilat 17
Katso lisää
Jyväskylä
Jyväskylä
Vapaat toimitilat 34
Katso lisää
Tampere
Tampere
Vapaat toimitilat 21
Katso lisää
Vantaa
Vantaa
Vapaat toimitilat 31
Katso lisää
Helsinki
Helsinki
Vapaat toimitilat 25
Katso lisää
Oslo
Oslo
Vapaat toimitilat 5
Katso lisää
Espoo
Espoo
Vapaat toimitilat 41
Katso lisää
Tallinna
Tallinna
Vapaat toimitilat 17
Katso lisää
Vilna
Vilna
Vapaat toimitilat 15
Katso lisää

More than Squares

Technopolis tarjoaa parhaan osoitteen isoille ja pienille yrityksille yhteensä kuudessa maassa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Technopolis kehittää, omistaa ja hallinnoi 20 älykästä yrityskeskittymää ja tarjoaa modernia muuntojoustavaa toimitilaa sekä palveluita. Myös coworking!

Technopoliksen ainutlaatuinen palvelukonsepti

TYÖYMPÄRISTÖ

joka pelittää

Työpaikkapalvelut varmistavat, että työympäristö toimii sujuvasti 24/7.

TYÖELÄMÄ

joka välittää sinusta

Työelämäpalvelumme tarjoavat sinulle apua sekä työhön että vapaa-aikaan ja antavat sinulle mielenrauhan.

YHTEISÖ

joka antaa takaisin

Kampuksemme ovat täynnä aktiviteettejä ja innostavia ihmisiä. Tutustu naapureihin, promotoi liiketoimintaasi ja pidä hauskaa.

Verkostoidu Technopoliksessa

Technopolis Community

Wellness Club

5.4. 16.30 — 18.00 Jyväskylä
Jyväskylän Technopoliksella starttaa Wellness Club! Vuosi 2017 tulee olemaan Technopolis …
Movie

Zootropolis Espoo

9.4. 14.00 — 16.00 Otaniemi Espoo
Perhe-elokuva Zootropolis Tilaisuus on tarkoitettu Technopoliksen tiloissa toimivien yritysten työntekijöille perheineen.

Anna meidän auttaa kokoustesi kanssa

Technopolis on yksi markkinoidensa suurimmista kokouspalveluiden tuottajista. Järjestämme ja mahdollistamme kaikenkokoiset kokoukset ja tapahtumat. Toimimme keskeisillä sijanneilla 12 paikkakunnalla Suomessa, Virossa, Norjassa ja Liettuassa. Meiltä löydät sopivan tilan pienistä kokouksista aina isoihin seminaareihin. Lue lisää kokouspalveluistamme.

Uusi Ruoholahti 3 valmistuu, tule ja tutustu!

Technopoliksessa vähemmän neliöitä on enemmän. Hyvällä toimitilasuunnittelulla saavutat enemmän tehokkuutta ja vaikutat työntekijöidesi tyytyväisyyteen ja tuottavuuteen. Anna meidän opastaa sinut toimivan työympäristön saloihin, tiedämme miten työnteon paikat tehdään. Ruoholahti 3 on yritystäsi varten jos arvostat helppoutta, keskeistä ja merellistä sijaintia, naapurien läheisyyttä sekä toimintaympäristöä, jossa kaikki toimii.

Tarinat

Technopolis sai ympäristösertifikaatin Oulussa Technopoliksen Peltolan kampuksen Yrttipellontie 1,6 ja 10 -rakennuksille Oulussa on myönnetty LEED EB (Existing Buidings) -ympäristösertifikaatti. Ympäristösertifikaatti auttaa muun muassa parantamaan kiinteistön ylläpitoa, energiatehokkuutta ja tyytyväisyyttä sisäilmaolosuhteisiin. Kampuksella on panostettu erityisesti uusiutuvaan energiaan. Kampukselle hankitaan vihreää sähköä, ja alkuvuodesta sinne asennettiin myös aurinkopaneelit, jotka tuottavat energiaa vuosittain 8 000 kWh. ”Pyrimme tuottamaan vastuullisella toiminnalla lisäarvoa asiakkaillemme. Hyödynnämme luokitusjärjestelmiä parantaaksemme rakennustemme ympäristösuorituskykyä ja ylläpidon tehokkuutta. Luokitusten avulla kiinteistönhuollon ympäristöystävällisyys voidaan osoittaa läpinäkyvästi sekä omille että vuokralaisten sidosryhmille.

Technopolis vuokraa toimitilaa

Technopolis vuokraa toimitilaa, toimistoja ja työtiloja (coworking) tarjoten menestymistä edistäviä palveluja Suomessa ja ulkomailla yhteensä 20 kampuksella 12 kaupungissa. Toimitiloja on vuokralla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa.