Vapaat toimitilat kampuksillamme
Oulu
Oulu
Vapaat toimitilat 75
Katso lisää
Kuopio
Kuopio
Vapaat toimitilat 23
Katso lisää
Jyväskylä
Jyväskylä
Vapaat toimitilat 32
Katso lisää
Tampere
Tampere
Vapaat toimitilat 34
Katso lisää
Lappeenranta
Lappeenranta
Vapaat toimitilat 32
Katso lisää
Vantaa
Vantaa
Vapaat toimitilat 28
Katso lisää
Pietari
Pietari
Vapaat toimitilat 1
Katso lisää
Helsinki
Helsinki
Vapaat toimitilat 24
Katso lisää
Oslo
Oslo
Vapaat toimitilat 14
Katso lisää
Espoo
Espoo
Vapaat toimitilat 44
Katso lisää
Tallinna
Tallinna
Vapaat toimitilat 10
Katso lisää
Vilna
Vilna
Vapaat toimitilat 12
Katso lisää

More than Squares

Technopolis tarjoaa parhaan osoitteen isoille ja pienille yrityksille yhteensä kuudessa maassa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Technopolis kehittää, omistaa ja hallinnoi 21 älykästä yrityskeskittymää ja tarjoaa moderneja muuntojoustavia tiloja sekä palveluita.

Technopoliksen ainutlaatuinen palvelukonsepti

TYÖYMPÄRISTÖ

joka pelittää

Työpaikkapalvelut varmistavat, että työympäristö toimii sujuvasti 24/7.

TYÖELÄMÄ

joka välittää sinusta

Työelämäpalvelumme tarjoavat sinulle apua sekä työhön että vapaa-aikaan ja antavat sinulle mielenrauhan.

YHTEISÖ

joka antaa takaisin

Kampuksemme ovat täynnä aktiviteettejä ja innostavia ihmisiä. Tutustu naapureihin, promotoi liiketoimintaasi ja pidä hauskaa.

Verkostoidu Technopoliksessa

Uusi Ruoholahti 3 valmistuu, tule ja tutustu!

Technopoliksessa vähemmän neliöitä on enemmän. Hyvällä toimitilasuunnittelulla saavutat enemmän tehokkuutta ja vaikutat työntekijöidesi tyytyväisyyteen ja tuottavuuteen. Anna meidän opastaa sinut toimivan työympäristön saloihin, tiedämme miten työnteon paikat tehdään. Ruoholahti 3 on yritystäsi varten jos arvostat helppoutta, keskeistä ja merellistä sijaintia, naapurien läheisyyttä sekä toimintaympäristöä, jossa kaikki toimii.

Anna meidän auttaa kokoustesi kanssa

Technopolis on yksi markkinoidensa suurimmista kokouspalveluiden tuottajista. Järjestämme ja mahdollistamme kaikenkokoiset kokoukset ja tapahtumat. Toimimme keskeisillä sijanneilla 12:a paikkakunnalla Suomessa, Virossa, Norjassa ja Liettuassa. Meiltä löydät sopivan tilan pienistä kokouksista aina isoihin seminaareihin.

Tarinat

Det finska fastighetsbolaget Technopolis har idag slutfört förvärvet av företagsparken Gårda i Göteborg. Bolaget offentliggjorde förvärvet den 24 maj 2016. Den skuldfria köpesumman var 1 177 miljoner svenska kronor. Därutöver överenskom Technopolis och försäljaren om ytterligare köpesumma på ca 20 miljoner svenska kronor baserat på realisering av expanderingspotential av campuset. Nettoavkastningen förväntas till en början vara 5,0 % och den stabiliserade avkastningen förväntas ligga på 6,0 %. Idag har Technopolis verksamhet i 13 städer i sex länder: Sverige, Finland, Norge, …

Technopolis vuokraa toimitiloja

Technopolis vuokraa toimitilaa ja tarjoaa menestymistä edistäviä palveluja Suomessa ja ulkomailla yhteensä 20 kampuksella 12 kaupungissa. Toimitiloja on vuokralla Suomessa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa.