Vapaat toimitilat kampuksillamme
Oulu
Oulu
Vapaat toimitilat 80
Katso lisää
Kuopio
Kuopio
Vapaat toimitilat 20
Katso lisää
Jyväskylä
Jyväskylä
Vapaat toimitilat 32
Katso lisää
Tampere
Tampere
Vapaat toimitilat 37
Katso lisää
Lappeenranta
Lappeenranta
Vapaat toimitilat 28
Katso lisää
Vantaa
Vantaa
Vapaat toimitilat 22
Katso lisää
Pietari
Pietari
Vapaat toimitilat 1
Katso lisää
Helsinki
Helsinki
Vapaat toimitilat 30
Katso lisää
Oslo
Oslo
Vapaat toimitilat 14
Katso lisää
Espoo
Espoo
Vapaat toimitilat 50
Katso lisää
Tallinna
Tallinna
Vapaat toimitilat 12
Katso lisää
Vilna
Vilna
Vapaat toimitilat 15
Katso lisää

More than Squares

Technopolis tarjoaa parhaan osoitteen isoille ja pienille yrityksille yhteensä kuudessa maassa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Technopolis kehittää, omistaa ja hallinnoi 21 älykästä yrityskeskittymää ja tarjoaa modernia muuntojoustavaa toimitilaa sekä palveluita. Myös coworking!

Technopoliksen ainutlaatuinen palvelukonsepti

TYÖYMPÄRISTÖ

joka pelittää

Työpaikkapalvelut varmistavat, että työympäristö toimii sujuvasti 24/7.

TYÖELÄMÄ

joka välittää sinusta

Työelämäpalvelumme tarjoavat sinulle apua sekä työhön että vapaa-aikaan ja antavat sinulle mielenrauhan.

YHTEISÖ

joka antaa takaisin

Kampuksemme ovat täynnä aktiviteettejä ja innostavia ihmisiä. Tutustu naapureihin, promotoi liiketoimintaasi ja pidä hauskaa.

Verkostoidu Technopoliksessa

Anna meidän auttaa kokoustesi kanssa

Technopolis on yksi markkinoidensa suurimmista kokouspalveluiden tuottajista. Järjestämme ja mahdollistamme kaikenkokoiset kokoukset ja tapahtumat. Toimimme keskeisillä sijanneilla 12 paikkakunnalla Suomessa, Virossa, Norjassa ja Liettuassa. Meiltä löydät sopivan tilan pienistä kokouksista aina isoihin seminaareihin. Lue lisää kokouspalveluistamme.

Uusi Ruoholahti 3 valmistuu, tule ja tutustu!

Technopoliksessa vähemmän neliöitä on enemmän. Hyvällä toimitilasuunnittelulla saavutat enemmän tehokkuutta ja vaikutat työntekijöidesi tyytyväisyyteen ja tuottavuuteen. Anna meidän opastaa sinut toimivan työympäristön saloihin, tiedämme miten työnteon paikat tehdään. Ruoholahti 3 on yritystäsi varten jos arvostat helppoutta, keskeistä ja merellistä sijaintia, naapurien läheisyyttä sekä toimintaympäristöä, jossa kaikki toimii.

Tarinat

Suomalainen kiinteistösijoitusyhtiö Technopolis jatkaa strategiansa mukaista kasvua. Technopolis ja kampuksen toinen omistaja Mainor investoivat noin 19,7 miljoonaa euroa Tallinnan Ülemisten kampuksen laajentamiseen. Investointiin sisältyy kolme projektia: uusi toimistorakennus, parkkitalo sekä suojellun rakennuksen muuntaminen ruokakaupaksi. Hanke käynnistetään, kun tarvittavat rakennusluvat on saatu.   Projekti Vuokrattava kokonaispinta-ala Investointi Tuotto-prosentti Arvioitu valmistumisaika Toimistorakennus, Lõõtsa 12 9 700 m² 13,6 milj. euroa 7,6 Kesä 2018 Parkkitalo, Lõõtsa 11 12 400 m² (429 autopaikkaa) 4,2 milj. euroa 7,6 Kesä 2018 Ruokakauppa, Sepapaja 2 930 m² …

Tyytyväiset asiakkaamme

Technopolis vuokraa toimitilaa

Technopolis vuokraa toimitilaa, toimistoja ja työtiloja (coworking) tarjoten menestymistä edistäviä palveluja Suomessa ja ulkomailla yhteensä 21 kampuksella 13 kaupungissa. Toimitiloja on vuokralla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa.