Vapaat toimitilat kampuksillamme
Oulu
Oulu
Vapaat toimitilat 72
Katso lisää
Kuopio
Kuopio
Vapaat toimitilat 21
Katso lisää
Jyväskylä
Jyväskylä
Vapaat toimitilat 29
Katso lisää
Tampere
Tampere
Vapaat toimitilat 40
Katso lisää
Lappeenranta
Lappeenranta
Vapaat toimitilat 36
Katso lisää
Vantaa
Vantaa
Vapaat toimitilat 25
Katso lisää
Pietari
Pietari
Vapaat toimitilat 1
Katso lisää
Helsinki
Helsinki
Vapaat toimitilat 14
Katso lisää
Oslo
Oslo
Vapaat toimitilat 4
Katso lisää
Espoo
Espoo
Vapaat toimitilat 47
Katso lisää
Tallinna
Tallinna
Vapaat toimitilat 5
Katso lisää
Vilna
Vilna
Vapaat toimitilat 7
Katso lisää

More than Squares

Technopolis tarjoaa parhaan osoitteen isoille ja pienille yrityksille yhteensä viidessä maassa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Technopolis kehittää, omistaa ja hallinnoi 20 älykästä yrityskeskittymää ja tarjoaa moderneja muuntojoustavia tiloja sekä palveluita.

Technopoliksen ainutlaatuinen palvelukonsepti

TYÖYMPÄRISTÖ

joka pelittää

Työpaikkapalvelut varmistavat, että työympäristö toimii sujuvasti 24/7.

TYÖELÄMÄ

joka välittää sinusta

Työelämäpalvelumme tarjoavat sinulle apua sekä työhön että vapaa-aikaan ja antavat sinulle mielenrauhan.

YHTEISÖ

joka antaa takaisin

Kampuksemme ovat täynnä aktiviteettejä ja innostavia ihmisiä. Tutustu naapureihin, promotoi liiketoimintaasi ja pidä hauskaa.

Verkostoidu Technopoliksessa

Etsimme hyvinvointialan yhteistyökumppania

Me Technopoliksella uskomme, että henkilöstön hyvinvointi vaikuttaa merkittävästi yritysten kilpailukykyyn ja menestykseen. Hyvinvointiin panostaminen lähtee organisaation johdosta ja avainhenkilöistä – tahoista, joiden jaksamisella ja suorituskyvyllä on erityisen suoralinjainen vaikutus organisaation kilpailukykyyn.

Etsimme hyvinvointialan yhteistyökumppania toteuttamaan kanssamme yritysjohdolle ja avainhenkilöille suunnattua hyvinvointipalvelua oheisen tarjouspyynnön mukaisesti.

Tule kanssamme tukemaan yritysten menestystä tarjoamalla huippuluokan hyvinvointipalvelua vaativiin tarpeisiin!

Miksi muuttaisit Technopolikseen?

Työskentely Technopoliksen tiloissa antaa sinun keskittyä siihen minkä osaat parhaiten – oman busineksesi pyörittämiseen. Me hoidamme osan jokapäiväisistä tylsistä tehtävistä sillä välin kun sinä keksityt olennaiseen. Kun haluat nauttia kupillisen kahvia ja jutella jonkun kanssa löydät paljon muiden yritysten työtekijöitä kampuksiltamme juttuseuraksi. Kaikki tämä ja paljon muuta Technopoliksella.

Anna meidän auttaa kokoustesi kanssa

Technopolis on yksi markkinoidensa suurimmista kokouspalveluiden tuottajista. Järjestämme ja mahdollistamme kaikenkokoiset kokoukset ja tapahtumat. Toimimme keskeisillä sijanneilla 12:a paikkakunnalla Suomessa, Virossa, Norjassa ja Liettuassa. Meiltä löydät sopivan tilan pienistä kokouksista aina isoihin seminaareihin.

Tarinat

Meillä tapahtuu

Moderni työ laajentaa reviiriäsi

Seminaarien puheenvuoroissa kerrotaan aina, että työnteko tulee muuttumaan tulevaisuudessa. Tämä ei pidä paikkaansa. Työnteko on jo muuttunut. Paikkasidonnaisuus on vähentynyt, ja teknologia on vapauttanut tekijät työpöytien äärestä: paras paikka työskennellä löytyy sieltä, missä se on tehokasta, miellyttävää ja inspiroivaa. Moderni työelämä ei pyöri yrityksen ja fyysisen sijainnin ympärillä. Sen sijaan keskiössä ovat vuorovaikutus, verkostot ja ennen kaikkea ihminen. Ei siis mikään ihme, että freelancerit, etätyöläiset ja muut itsenäisempää työympäristöä kaipaavat ammattilaiset hakeutuvat yhteiseen tilaan, kukin työstämään omia projektejaan. Sama mentaliteetti …

Tyytyväiset asiakkaamme

Tana Oy on ympäristöhuollon koneiden valmistaja, globaali yritys, jonka liikevaihto on 20 miljoonaa euroa. Meillä on maailmanlaajuisesti viisi toimistoa. Tampereella päädyimme sijoittamaan konttorimme Technopoliksen Business Zonelle, jossa saamme helposti kaikki tarvittavat palvelut, sosiaalisessa ympäristössä. Matkustamme todella paljon ja henkilöstömme saa kuhunkin päivään sekä työtehtävään sopivat tilat Business Zonelta.

Kari Kangas
Tana Oy
Toimitusjohtaja

Technopolis on hyvä ympäristö kasvuyritykselle, sillä toimitilojen vuokraus ja palvelut toimivat joustavasti. Kokonaisuus sopii Sofigaten kaltaiselle kasvuhakuiselle ja nopealiikkeiselle yritykselle hyvin ja siksi olemme Technopoliksen asiakkaana niin Espoossa, Tampereella kuin Oulussakin.

Sanna Siniketo
Sofigate Oy
Senior Vice President of Business Operations

Olemme olleet Aviapoliksen kampuksen asiakkaana jo vuodesta 2006. Technopolis on mahdollistanut meille joustavasti ratkaisuja nopeasta kasvusta aiheutuneisiin tilatarpeiden muutoksiin. Uusimmat tilamme juuri valmistuneessa G-talossa saimme räätälöidä vapaasti meidän näköisiksi, ja tilat tukevatkin erinomaisesti meidän liiketoimintaamme ja huokuvat meidän tarinaamme.

Miska Eriksson
Fira Oy
EVP

Technopolis vuokraa toimitiloja

Technopolis vuokraa toimitilaa ja tarjoaa menestymistä edistäviä palveluja Suomessa ja ulkomailla yhteensä 20 kampuksella 12:ssa kaupungissa. Toimitiloja on vuokralla Suomessa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa.