Vapaat toimitilat kampuksillamme
Oulu
Oulu
Vapaat toimitilat 83
Katso lisää
Kuopio
Kuopio
Vapaat toimitilat 24
Katso lisää
Jyväskylä
Jyväskylä
Vapaat toimitilat 33
Katso lisää
Tampere
Tampere
Vapaat toimitilat 38
Katso lisää
Lappeenranta
Lappeenranta
Vapaat toimitilat 26
Katso lisää
Vantaa
Vantaa
Vapaat toimitilat 27
Katso lisää
Pietari
Pietari
Vapaat toimitilat 1
Katso lisää
Helsinki
Helsinki
Vapaat toimitilat 31
Katso lisää
Oslo
Oslo
Vapaat toimitilat 14
Katso lisää
Espoo
Espoo
Vapaat toimitilat 51
Katso lisää
Tallinna
Tallinna
Vapaat toimitilat 12
Katso lisää
Vilna
Vilna
Vapaat toimitilat 15
Katso lisää

More than Squares

Technopolis tarjoaa parhaan osoitteen isoille ja pienille yrityksille yhteensä kuudessa maassa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Technopolis kehittää, omistaa ja hallinnoi 21 älykästä yrityskeskittymää ja tarjoaa modernia muuntojoustavaa toimitilaa sekä palveluita. Myös coworking!

Ilmoittautuminen ylimääräiseen yhtiökokoukseen 31.8.2016 klo 10

Lue lisää

Technopoliksen ainutlaatuinen palvelukonsepti

TYÖYMPÄRISTÖ

joka pelittää

Työpaikkapalvelut varmistavat, että työympäristö toimii sujuvasti 24/7.

TYÖELÄMÄ

joka välittää sinusta

Työelämäpalvelumme tarjoavat sinulle apua sekä työhön että vapaa-aikaan ja antavat sinulle mielenrauhan.

YHTEISÖ

joka antaa takaisin

Kampuksemme ovat täynnä aktiviteettejä ja innostavia ihmisiä. Tutustu naapureihin, promotoi liiketoimintaasi ja pidä hauskaa.

Verkostoidu Technopoliksessa

Anna meidän auttaa kokoustesi kanssa

Technopolis on yksi markkinoidensa suurimmista kokouspalveluiden tuottajista. Järjestämme ja mahdollistamme kaikenkokoiset kokoukset ja tapahtumat. Toimimme keskeisillä sijanneilla 12 paikkakunnalla Suomessa, Virossa, Norjassa ja Liettuassa. Meiltä löydät sopivan tilan pienistä kokouksista aina isoihin seminaareihin. Lue lisää kokouspalveluistamme.

Uusi Ruoholahti 3 valmistuu, tule ja tutustu!

Technopoliksessa vähemmän neliöitä on enemmän. Hyvällä toimitilasuunnittelulla saavutat enemmän tehokkuutta ja vaikutat työntekijöidesi tyytyväisyyteen ja tuottavuuteen. Anna meidän opastaa sinut toimivan työympäristön saloihin, tiedämme miten työnteon paikat tehdään. Ruoholahti 3 on yritystäsi varten jos arvostat helppoutta, keskeistä ja merellistä sijaintia, naapurien läheisyyttä sekä toimintaympäristöä, jossa kaikki toimii.

Tarinat

Neljä vuotta sitten Aller Media Oy:n toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälän tiimillä oli haaste: miten saada vanhan aikakausilehtitalon digitaalinen B2B-liiketoiminta kasvamaan? Tehtävään tartuttiin toisinajattelijan otteella ja tulosta tuli. Matkallaan seitsemästä prosentista 70 prosenttiin Aalto-Setälä teki pari tärkeää huomiota, joita hän nyt jakaa ilolla eteenpäin. Pauli Aalto-Setälä arvelee, että Aller oli haasteen edessä siksi, ettei media-ala ollutkaan niin nopea uudistumaan kuin mitä se muilta vaati. – Jos johtoryhmässänne on jäsen, joka ajattelee että muutos menee kohta ohi ja sitten palataan vanhaan, niin kenkää …

Tyytyväiset asiakkaamme

Technopolis vuokraa toimitilaa

Technopolis vuokraa toimitilaa, toimistoja ja työtiloja (coworking) tarjoten menestymistä edistäviä palveluja Suomessa ja ulkomailla yhteensä 21 kampuksella 13 kaupungissa. Toimitiloja on vuokralla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa.