Vapaat toimitilat kampuksillamme
Oulu
Oulu
Vapaat toimitilat 73
Katso lisää
Kuopio
Kuopio
Vapaat toimitilat 21
Katso lisää
Jyväskylä
Jyväskylä
Vapaat toimitilat 31
Katso lisää
Tampere
Tampere
Vapaat toimitilat 43
Katso lisää
Lappeenranta
Lappeenranta
Vapaat toimitilat 35
Katso lisää
Vantaa
Vantaa
Vapaat toimitilat 29
Katso lisää
Pietari
Pietari
Vapaat toimitilat 1
Katso lisää
Helsinki
Helsinki
Vapaat toimitilat 22
Katso lisää
Oslo
Oslo
Vapaat toimitilat 14
Katso lisää
Espoo
Espoo
Vapaat toimitilat 41
Katso lisää
Tallinna
Tallinna
Vapaat toimitilat 10
Katso lisää
Vilna
Vilna
Vapaat toimitilat 8
Katso lisää

More than Squares

Technopolis tarjoaa parhaan osoitteen isoille ja pienille yrityksille yhteensä viidessä maassa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Technopolis kehittää, omistaa ja hallinnoi 20 älykästä yrityskeskittymää ja tarjoaa moderneja muuntojoustavia tiloja sekä palveluita.

Q1 tulosten webcast

Katso

Technopoliksen ainutlaatuinen palvelukonsepti

TYÖYMPÄRISTÖ

joka pelittää

Työpaikkapalvelut varmistavat, että työympäristö toimii sujuvasti 24/7.

TYÖELÄMÄ

joka välittää sinusta

Työelämäpalvelumme tarjoavat sinulle apua sekä työhön että vapaa-aikaan ja antavat sinulle mielenrauhan.

YHTEISÖ

joka antaa takaisin

Kampuksemme ovat täynnä aktiviteettejä ja innostavia ihmisiä. Tutustu naapureihin, promotoi liiketoimintaasi ja pidä hauskaa.

Verkostoidu Technopoliksessa

Uusi Ruoholahti 3 valmistuu, tule ja tutustu!

Technopoliksessa vähemmän neliöitä on enemmän. Hyvällä toimitilasuunnittelulla saavutat enemmän tehokkuutta ja vaikutat työntekijöidesi tyytyväisyyteen ja tuottavuuteen. Anna meidän opastaa sinut toimivan työympäristön saloihin, tiedämme miten työnteon paikat tehdään. Ruoholahti 3 on yritystäsi varten jos arvostat helppoutta, keskeistä ja merellistä sijaintia, naapurien läheisyyttä sekä toimintaympäristöä, jossa kaikki toimii.

Anna meidän auttaa kokoustesi kanssa

Technopolis on yksi markkinoidensa suurimmista kokouspalveluiden tuottajista. Järjestämme ja mahdollistamme kaikenkokoiset kokoukset ja tapahtumat. Toimimme keskeisillä sijanneilla 12:a paikkakunnalla Suomessa, Virossa, Norjassa ja Liettuassa. Meiltä löydät sopivan tilan pienistä kokouksista aina isoihin seminaareihin.

Tarinat

Meillä tapahtuu

Kohti hauskempaa työtä

– Perinteinen työympäristö on mennyttä, Technopoliksen toimitusjohtaja Keith Silverang julistaa. Tilalle astuvat muuttuneen työelämän vaatimuksiin paremmin vastaavat jaetut työtilat ja -tavat sekä digitalisaation mukanaan tuomat taipuisat etätyökalut. Uudenlainen työelämä ei koske vain yrityksiä, vaan se on jokaisen työntekijän asia. Onnistuneen muutoksen vaatimus on, että kukin ymmärtäisi oman tärkeän roolinsa joukkueen pienenä osasena. – Jokaisella on oma tehtävänsä, omat henkilökohtaiset tavoitteensa, mittarinsa ja unelmansa, mutta suorituskyvyn maksimoimiseksi tulisi kaikkien palvella joukkuetta eikä vain itseään. Keith Silverangin mukaan yksilö yltää parhaisiin suorituksiin …

Tyytyväiset asiakkaamme

Technopolis vuokraa toimitiloja

Technopolis vuokraa toimitilaa ja tarjoaa menestymistä edistäviä palveluja Suomessa ja ulkomailla yhteensä 20 kampuksella 12:ssa kaupungissa. Toimitiloja on vuokralla Suomessa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa.