>Technopolis>Toimitilat

Menestymistä edistävät toimitilat ja palvelut

Technopolis tarjoaa toimitilaa ja menestystä edistäviä palveluita 20 erinomaisella paikalla sijaitsevalla kampuksella, joista 16 on Suomessa, yksi Norjassa, yksi Pietarissa, yksi Tallinnassa ja yksi Vilnassa. Muuntojoustavuuden ja kattavan palveluvalikoiman ansiosta tiloissamme on helppo toimia ja kasvaa. Tarjoamme sopivat tilat kaikenkokoisille yrityksille. Tyytyväiset asiakkaat ja tilojen korkea käyttöaste ovat vahvoja todisteita siitä, että konseptimme toimii.
 
Technopolis Business Lounge tarjoaa tilapäistä toimitilaa satunnaisiin tai toistuviin tarpeisiin jokaisella Technpolis paikkakunnalla. 
 

KOKOUSTILAT

 
Kaikilla Technopolis-kampuksilla on tarjolla hyvät ja monipuoliset neuvottelutilat. Järjestät helposti ison tai pienen kokouksen, näyttelyn tai seminaarin. Viihtyisät saunatilat sopivat rennompaan edustamiseen tyylistä tinkimättä. Kaikki kokoustarjoilut järjestyvät toiveidesi mukaisesti. Kaikilta paikkakunnalta löytyy myös tasokkaat videoneuvottelujärjestelmät kaikkien yritysten käyttöön.

Tutustu kattavaan kokoustila valikoimaamme ja kokouspalveluihimme täällä. Kokousvaraukset ja lisätietoja voit kätevästi tiedustella myös osoitteesta kokous@technopolis.fi
 

PALVELUT 

 
Technopoliksen toimitilakonseptiin sisältyy monia liiketoimintaa helpottavia palveluja. Tarjoamme monipuolisia palveluja toimitiloihin, liiketoiminnan kehittämiseen, kasvuun ja rahoitukseen sekä henkilöstöön liittyvissä tarpeissa.

Laajaan palveluvalikoimaamme voit tutustua tarkemmin Palvelut-sivuilta.

Tervetuloa joukkoomme menestymään!

Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri sinulle sopiva kokonaisuus.