>Technopolis>Toimitilat

technopolis vuokraa toimitilat viidessä maassa

Technopolis vuokraa toimitilaa ja tarjoaa menestymistä edistäviä palveluja

Technopolis vuokraa toimitiloja Suomessa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa. Näissä maissa meillä on 20 kampusta 11:ssä kaupungissa. Muuntojoustavuuden ja kattavan palveluvalikoiman ansiosta tiloissamme on helppo toimia ja kasvaa. Vuokraamme sopivat toimitilat kaikenkokoisille yrityksille. Tyytyväiset asiakkaat ja tilojen korkea käyttöaste ovat vahvoja todisteita siitä, että konseptimme toimii.
 
technopolis vapaat toimitilat vuokraa
 
Technopolis Business Lounge tarjoaa tilapäistä toimitilaa satunnaisiin tai toistuviin tarpeisiin jokaisella Technopolis paikkakunnalla. 
 

KOKOUSTILAT

 
Kaikilla Technopolis-kampuksilla on tarjolla hyvät ja monipuoliset neuvottelutilat kokoustilat. Järjestät helposti ison tai pienen kokouksen, näyttelyn tai seminaarin. Viihtyisät saunatilat sopivat rennompaan edustamiseen tyylistä tinkimättä. Kaikki kokoustarjoilut järjestyvät toiveidesi mukaisesti. Kaikilta paikkakunnalta löytyy myös tasokkaat videoneuvottelujärjestelmät kaikkien yritysten käyttöön.

Tutustu kattavaan kokoustila valikoimaamme ja kokouspalveluihimme täällä. Kokousvaraukset ja lisätietoja voit kätevästi tiedustella myös osoitteesta kokous@technopolis.fi
 

PALVELUT 

 
Technopoliksen toimitilakonseptiin sisältyy monia liiketoimintaa helpottavia palveluja. Tarjoamme monipuolisia palveluja toimitiloihin, liiketoiminnan kehittämiseen, kasvuun ja rahoitukseen sekä henkilöstöön liittyvissä tarpeissa.

Laajaan palveluvalikoimaamme voit tutustua tarkemmin Palvelut-sivuilta.

Tervetuloa joukkoomme menestymään!

Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri sinulle sopiva kokonaisuus.