Videoneuvottelu

Technopolis-videoneuvottelupalvelu

Videoneuvottelu muuttaa työskentelytapoja – unohda kokemuksesi vanhoista videoneuvotteluista ja tutustu Technopoliksen videoneuvottelupalveluun. Huippulaadukas ääni ja terävä kuva tuovat kaikki kokoukseen osallistuvat samaan tilaan, osapuolten sijainnista riippumatta. Videoneuvottelut onnistuvat helposti myös Technopoliksen ulkopuolisiin videotiloihin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Kokoustajien on tarvittaessa mahdollista osallistua neuvotteluun myös puhelimitse, työasemalta tai tabletilla.

Miten videoneuvotteluun?

1. Mitä, milloin ja kuka?
Päätä ensin kokouksen ajankohta ja osallistujat, joiden pohjalta kokouspalvelumme varaa tarvittavat tilat ja palvelut käyttöösi. Voit myös suunnitella kokouksesi helppojen videoneuvottelupakettiemme pohjalta. Suosittelemme tekemään videoneuvotteluvarauksen viimeistään kahta arkipäivää etukäteen.

2. Saisiko olla lisäpalveluita?
Haluatko meidän seuraavan neuvottelun toimivuutta, tarvitsetko tallenteen kokouksesta vai kaipaatko herkullisia tarjoiluja? Kokouspalvelumme käy varausta tehdessä läpi myös mahdolliset lisäpalvelut, jotta saat kaiken tarvittavan neuvotteluusi.

3. Varaus on vahvistettu!
Kokouspalvelumme vahvistaa varauksesi ja voit keskittyä suunnittelemaan tilaisuuden sisältöä.

4. Muutoksia?
Mikäli osallistujamäärä kasvaa, aikataulu venyy tai muita muutoksia ilmaantuu, pidä kokouspalvelumme ajan tasalla. Näin huolehdimme siitä, että varauksesi mukautuu mukana.

5. Saavu paikalle ja nauti!
Aulapalvelumme huolehtii siitä, että osallistujat löytävät kokoustiloihin sekä opastavat tarvittaessa laitteiden käytössä. Neuvottelun jälkeen lähetämme laskun palveluista.

Kokouspaketit

Videoneuvottelu on vaivaton! Olemme koonneet kaksi kiinteästi hinnoiteltua pakettia yleisimpiin videoneuvottelutarpeisiin. Mikäli paketeista ei kuitenkaan löydy tarpeisiisi sopivaa vaihtoehtoa, ei huolta: ota yhteyttä kokouspalveluumme niin räätälöimme sopivan kokonaisuuden. Tehdään tapaamisistasi onnistuneita!

Videoneuvottelupaketti 1

Viikkopalaveri, sopimusneuvottelu, johtoryhmä vai asiakastapaaminen? Valitse videoneuvottelupaketti ja säästät aikaa, vaivaa ja kustannuksia. Paketti sisältää kahden tunnin videoneuvottelun kahden Technopoliksen videotilan välillä sekä neuvottelun automaattisen käynnistämisen sovittuna aikana.

Hinta Technopoliksen vuokralaisille 235 €/kokous.
Hinta muille 315 €/kokous.

Videoneuvottelupaketti 2

Mikäli tarvitset enemmän aikaa, esimerkiksi puolen päivän työpajaan, kokoukseen tai saumattomaan ryhmä- työskentelyyn useamman toimipisteen välillä, sopii laajempi pakettimme loistavasti tarpeisiisi. Paketti sisältää 4-6 tunnin videoneuvottelun kahden Technopoliksen videotilan välillä sekä neuvottelun automaattisen käynnistämisen sovittuna aikana.

Hinta Technopoliksen vuokralaisille 400 €/kokous.
Hinta muille 560 €/kokous.

Kaikkiin mainittuihin hintoihin lisätään arvonlisävero, ellei toisin mainita. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Neuvottelun lisäpalvelut

Tarjoilut

Pikkupurtavaa, lounas vai jotain muuta? Kerro meille toiveesi ja huolehdimme siitä, että neuvottelutarjoilut ovat mallillaan.

Neuvottelun hallinta

Haluatko varmistaa tärkeän kokouksen alkamisen aika- taulussa? Kun kokoukseen osallistuu useita osapuolia tai haluat muutoin varmistaa tärkeän palaverin alkamisen sovitulla hetkelle, voit tilata kokoukseen lisäpalveluna neuvottelun hallintapalvelun.

Neuvottelun seuranta

Haluatko varmistaa, että kaikki osallistujat pääsevät liittymään neuvotteluun ongelmitta myös Technopoliksen ulkopuolisista tiloista? Tukipalvelumme seuraa neuvottelua ja varmistaa, että yhteydet käynnistyvät neuvottelun alkaessa. Mikäli jollakin osallistujista ilmenee ongelmia neuvottelun aikana, asiaan reagoidaan viipymättä.

Neuvottelun tallentaminen

Haluatko tallenteen neuvottelusta edelleen jaettavaksi tai sovittujen asioiden varmentamiseksi? Tallennamme neuvottelun ja toimitamme linkin sen lataamiseksi neuvottelun päätyttyä.

Neuvotteluyhteyksien testaaminen

Osallistuuko neuvotteluun henkilöitä Technopoliksen videoneuvotteluverkoston ulkopuolelta? Testaamme ulkopuoliset yhteydet hyvissä ajoin ennen neuvottelun alkamista varmistaaksemme, että neuvottelu sujuu sujuvasti. Halutessasi voit suorittaa testaamisen myös itse ohjeistuksemme pohjalta.

Ensimmäinen kerta ilmaiseksi!

Tarjoamme ilmaiseksi ensimmäisen kokeilukerran, jossa on rajattu kokous kahden Technopolis-tilan välille 2 tunniksi ilman lisäpalveluita. Palvelu saatavilla kaikilla Technopolis-paikkakunnilla. Varaa aikasi numerosta: 040 450 4018