Kokoustilat ja -palvelut

Paikkakunnat
12
Kokoustilat
> 270
Asiakastyytyväisyys
4,7
Herkulliset tarjoilut

Technopolis Meeting

Technopolis Meeting auttaa sinua saamaan kaiken irti kokouksista ja tapahtumista. Mikäli tarvitset huoneen ideointia varten, videoyhteyden Kiinaan tai vaikka aamiaisseminaarin asiakkaillesi, meiltä löytyy sopiva ratkaisu sinulle. Varauspalvelun kautta saat helposti tilattua myös kaikki haluamasi lisäpalvelut. Kokouspalvelut ovat asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityjä ja ammattitaitoinen henkilökunta varmistaa tilaisuuksien sujuvuuden. Voit siis itse keskittyä siihen, mikä on tärkeää – sinun liiketoimintaasi.

Aloita kokouksesi suunnittelu

Tilaa kokousuutiskirjeemme

Olemme yksi markkinoidemme suurin kokouspalvelutarjoaja. Meillä voit valita noin 300 kokoustilasta 12 kaupungissa ja 6 maassa. Kokousuutiskirjeemme kertoo ajankohtaisista tarjouksista, uutisista ja vinkeistä onnistuneisiin kokouksiin ja järjestelyihin.

Lataa käytännölliset vinkkimme onnistuneen  videokonferenssin järjestämiseen

Videokokous säästää matkustusaikaa ja -rahaa. Lataa ilmainen “Näin jarjestät onnistuneen videoneuvottelun.pdf” -opas (pdf 4,2 mb).

Lue oppaamme onnistuneiden tilaisuuksien järjestämiseen

Järjestämme vuodessa yli 170 tapahtumaa. Isojen tai pienten tilaisuuksien järjestämisessä on aina monta liikkuvaa osaa. Lataa ilmainen “Näin järjestät onnistuneen tilaisuuden.pdf” -opas (pdf 5,4 mb).