Kokoustilat

Kokoustilat ja palvelut

Kokoustilat 12 paikkakunnalla satoja erilaisia tiloja onnistuneita kokouksia, seminaareja ja mitä erilaisimpia juhlia ja tapahtumia varten. Hyvin varusteltuihin kokous- ja edustustiloihin on helppo tilata halutut tarjoilut ja muut tarvittavat oheispalvelut.

Kokoukset ja juhlat Technopoliksen edustavissa tiloissa

Technopolis tarjoaa edustavat tilat ja palvelut erilaisiin tilaisuuksiin usealla paikkakunnalla Suomessa ja ulkomailla. Technopoliksen kokoustiloissa järjestetään päivittäin onnistuneita kokouksia, videoneuvotteluita, seminaareja sekä unohtumattomia juhlia. Kokoustilat ovat hyvin varusteltuja ja tilatarjonta laaja muutaman hengen neuvotteluhuoneista sadan hengen auditorioihin. Kokouspalvelut ovat asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityjä ja ammattitaitoinen henkilökunta varmistaa tilaisuuksien sujuvuuden.

Kysy lisätietoja kokouspalveluistamme osoitteesta kokous@technopolis.fi tai +358 40 450 4008.

Sopivia kokoustiloja löydät alempaa.

Pysäköintitilaa riittävästi suuriinkin tilaisuuksiin

Technopoliksen kampusten edustavat auditoriot ja aulatilat mahdollistavat suuretkin seminaarit, asiakastilaisuudet, elokuvaillat tai näyttelyt. Kaikkiin tapahtumiin voidaan liittää ravintolapalvelut toiveiden mukaisesti. Technopoliksen kokoustilat sijaitsevat aina hyvien liikenneyhteyksien päässä, ja vierailijoille löytyy runsaasti paikoitustilaa.

Tilaa kokousuutiskirjeemme

Olemme yksi markkinoidemme suurin kokouspalvelutarjoaja. Meillä voit valita noin 300 kokoustilasta 12 kaupungissa ja 6 maassa. Kokousuutiskirjeemme kertoo ajankohtaisista tarjouksista, uutisista ja vinkeistä onnistuneisiin kokouksiin ja järjestelyihin.

Lataa käytännölliset vinkkimme onnistuneen  videokonferenssin järjestämiseen

Videokokous säästää matkustusaikaa ja -rahaa. Lataa ilmainen “Näin jarjestät onnistuneen videoneuvottelun.pdf” -opas (pdf 4,2 mb).

Lue oppaamme onnistuneiden tilaisuuksien järjestämiseen

Järjestämme vuodessa yli 170 tapahtumaa. Isojen tai pienten tilaisuuksien järjestämisessä on aina monta liikkuvaa osaa. Lataa ilmainen “Näin järjestät onnistuneen tilaisuuden.pdf” -opas (pdf 5,4 mb).