Rakennamme uutta toimistotilaa!

Ruoholahti 3 valmistuu heinäkuussa 2018

Varaa oma näköalapaikkasi nyt!

Kantakaupungin nykyaikaisimmat toimitilat kohoavat Ruoholahteen. Suunniteltu valmistumisaikataulu on heinäkuu 2018. Rakennuksesta löytyy yhteensä 9900 m2 monipuolista toimitilaa loistavien liikenneyhteyksien varrelta.

Ota meihin yhteyttä niin kerromme, miksi yrityksenne kannattaa varata toimitila Ruoholahti 3:sta.

Ota yhteyttä

Nyt on oikea hetki tehdä päätös tulevaisuuden toimitiloista

Toimiva työympäristö

Technopoliksessa vähemmän neliöitä on enemmän. Hyvällä toimitilasuunnittelulla saavutat enemmän tehokkuutta ja vaikutat työntekijöidesi tyytyväisyyteen ja tuottavuuteen. Anna meidän opastaa sinut toimivan työympäristön saloihin, tiedämme miten työnteon paikat tehdään. Kysy meiltä, miten olemme ratkaisseet nämä haasteet Ruoholahti 3:ssa. Katso myös alta rakennuksen havainnekuvia.

 

kuva 2 kuva 1

Nyt on oikea hetki tehdä päätös tulevaisuuden toimitiloista

Ruoholahden kampuksella on asiakkaita pienistä startupeista pörssiyrityksen pääkonttoriin, toimialasta riippumatta. Ruoholahti 3 on yritystäsi varten jos arvostat helppoutta, keskeistä ja merellistä sijaintia, naapurien läheisyyttä sekä toimintaympäristöä, jossa kaikki toimii.

 

kuva 2 kuva 1

Toimisto Ruoholahden paraatipaikalta?

Ruoholahti 3 sijaitsee Länsiväylän päässä upein merinäköaloin. Paraatipaikalla kohoavat toimitilat sijaitsevat 10min päässä keskustasta metron, raitiovaunun ja vilkkaan bussiliikenteen varrella. Klikkaa ja katso karttakuva.

RL3-map

 

Vapaat toimitilat