Verkostoidu Technopoliksessa

Technopolis yhdistää ihmiset ja yritykset. Astu matalan kynnyksemme yli ja tutustu meihin ja naapureihisi verkottumistilaisuuksissamme – saat korvaamatonta hyötyä ja tietoa joka kerta.

Tapahtumakutsut sähköpostiisi

Nämä tapahtumakutsut ovat musiikkia korvillesi mikäli haluat löytää uusia kumppaneita ja laajentaa verkostojasi sekä kuulla mielenkiintoisia puhujia ajankohtaisista teemoista. Valitse itsellesi sopivat tapahtumapaikkakunnat.

Technopolis Business Breakfast™

Technopolis Business Breakfast™ on napakka kahden tunnin tapahtumakonsepti aamuvirkuille. Se yhdistää verkottumisen, aamiaisen ja ajankohtaisia aiheita koskevat asiantuntija- ja case-puheenvuorot. Technopolis-paikkakunnilla järjestettävät tilaisuudet tarjoavat näkemyksiä ja kokemuksia yrittäjille, johtajille ja asiantuntijoille, jotka haluavat tehdä asiantuntemuksellaan enemmän rahaa ja ravistella organisaationsa vakiintuneita käytäntöjä.  Technopolis Business Breakfast™ -verkottumisaamiaiset ovat eri toimialojen yritysten henkilökunnalle ja muille teemaan liittyville sidosryhmille avoimia ja osallistujille maksuttomia.

Technopolis Business Meetup

Technopolis Business Meetup -tapahtumat tarjoavat erityisesti samassa Technopolis-toimipisteessä toimiville yrityksille mahdollisuuden tutustua toisiinsa ja löytää kumppaneita ja asiakkaita.

Rento business-verkottumistapahtumamme teema ja kesto vaihtelee. Tilaisuudessa puheenvuoro annetaan osallistujille: minuutin mittaisessa esittelypuheessa saa mahdollisuuden kertoa kuka on, mitä tekee ja mitä etsii.

Technopolis Networking

Technopolis Networking tapahtumat ovat rentoja kokoontumisia samassa Technopolis-toimipisteessä toimiville asiakkaillemme. Tapahtumat vaihtelevat joulu- ja kesäjuhlista, jäätelökioskeista, teatteriesityksistä leffoihin, perhepäiviin ja jääkiekko-otteluihin.