Paikalla on väliä

Hyvä sijainti yhteisöllisyydellä ja laajalla palvelukirjolla varustettuna mahdollistaa keskittymisen siihen, mitä parhaiten osaat.

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä

Jyväskylä
Toimitilat
Viveca

Viveca – vapaata toimitilaa Jyväskylässä yritysten ja tutkimuskeskusten kohtaamispaikassa

Vivecan toimistohotelli on tutkimuksen ja yritysten kohtauspaikka Hippoksen urheilukeskuksen alueella. Toimitilat tarjoavat näköalapaikan erityisesti liikunnan ja hyvinvointialan tutkimukseen ja tuotekehitykseen keskittyville yrityksille. Vivecan toimistotilojen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat mm. Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus KIHU sekä Jyväskylän yliopiston Liikuntatieteellinen tiedekunta.

Vapaat toimitilat

Ei tuloksia, muokkaa hakuehtoja

Etäisyys lentokentälle
23,6 km
Etäisyys keskustaan
2 km
Etäisyys juna-asemalle
2,4 km
Koko jalkapallokenttinä
1,0
Vierasparkkipaikkoja
4

Varaa tapaaminen

Miksi muuttaisit Technopolikseen?

Työskentely Technopoliksen tiloissa antaa sinun keskittyä siihen minkä osaat parhaiten – oman busineksesi pyörittämiseen. Me hoidamme osan jokapäiväisistä tylsistä tehtävistä sillä välin kun sinä keksityt olennaiseen. Kun haluat nauttia kupillisen kahvia ja jutella jonkun kanssa löydät paljon muiden yritysten työtekijöitä kampuksiltamme juttuseuraksi. Kaikki tämä ja paljon muuta Technopoliksella.

Työskentele Technopolis UMAssa

Matkustatko ja tarvitsetko väliaikaisen työpisteen? UMA-työtilat löydät kaikilta kampuksiltamme. Hintaan kuuluu laadukas vastaanottopalvelu, Technopoliksen moderni liikeympäristö sekä valikoima muita palveluita, jotka helpottavat työskentelyä.

Kampukset lähellä

Jyväskylä

Innova

Innovan toimitiloissa Jyväskylässä koet kaupungin sykkeen. Toimitilat sijaitsevat Jyväskylän ydinkeskustassa viihtyisällä Lutakon alueella. Huippulaadukasta toimitilaa kaupungin parhaalla paikalla vuokrataan niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Jyväskylän keskustan näyttävistä …
Jyväskylä

Ylistönmäki

Ylistönmäen toimitiloissa olet kirjaimellisesti huipulla. Ylistönmäen ja Ylistönrinteen laadukkaat toimisto- ja kokoustilat ovat upeiden luontomaisemien läheisyydessä vain muutaman kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Ylistönmäen korkeatasoisten  toimitilojen sekä ystävällisen …