Paikalla on väliä

Hyvä sijainti yhteisöllisyydellä ja laajalla palvelukirjolla varustettuna mahdollistaa keskittymisen siihen, mitä parhaiten osaat.

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä

Jyväskylä
Toimitilat
Ylistönmäki

Ylistönmäki – Vapaata toimitilaa näköalapaikalla Jyväskylän huipulla

Ylistönmäen toimitiloissa olet kirjaimellisesti huipulla. Ylistönmäen ja Ylistönrinteen laadukkaat toimisto- ja kokoustilat ovat upeiden luontomaisemien läheisyydessä vain muutaman kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Ylistönmäen korkeatasoisten  toimitilojen sekä ystävällisen aulapalvelun ansiosta yritykset voivat keskittyä olennaiseen.

Rakennuksia
5,0
Etäisyys lentokentälle
24,9 km
Etäisyys keskustaan
4,5 km
Kokoustiloja
6
Ravintoloita
1
Koko jalkapallokenttinä
2,7

Varaa tapaaminen

Miksi muuttaisit Technopolikseen?

Työskentely Technopoliksen tiloissa antaa sinun keskittyä siihen minkä osaat parhaiten – oman busineksesi pyörittämiseen. Me hoidamme osan jokapäiväisistä tylsistä tehtävistä sillä välin kun sinä keksityt olennaiseen. Kun haluat nauttia kupillisen kahvia ja jutella jonkun kanssa löydät paljon muiden yritysten työtekijöitä kampuksiltamme juttuseuraksi. Kaikki tämä ja paljon muuta Technopoliksella.

Työskentele Technopolis UMAssa

Matkustatko ja tarvitsetko väliaikaisen työpisteen? UMA-työtilat löydät kaikilta kampuksiltamme. Hintaan kuuluu laadukas vastaanottopalvelu, Technopoliksen moderni liikeympäristö sekä valikoima muita palveluita, jotka helpottavat työskentelyä.

Rauhalliset ja viihtyisät toimitilat luonnon läheisyydessä

Ylistönmäen toimitilat sijaitsevat viidessä toimistorakennuksessa Jyväsjärven toisella puolella. Rauhallisissa ja moderneissa toimistoissa ajatukset pääsevät kulkemaan selkeästi, ja edustavat kokoustilat kutsuvat myös vieraita viihtymään. Toimitiloihin on hyvät julkisen liikenteen yhteydet Jyväskylän keskustasta ja autolla pääsee nopeasti myös  kaupungin toiselta puolelta.

Paljon pysäköintitilaa ja monipuoliset palvelut

Jyväskylän luonnon läheisyydessä sijaitsevat muuntojoustavat toimitilat luovat ihanteelliset lähtökohdat liiketoiminnan kasvattamiseen. Runsas määrä maksutonta paikoitustilaa helpottaa kokousten ja erilaisten tilaisuuksien järjestämistä. Toimistohotellin oma ravintola, kuntosali, parturi-kampaamo sekä korkeatasoiset sauna- ja kokoustilat takaavat niin isojen kuin pientenkin yritysten viihtymisen.

Kampukset lähellä

Jyväskylä

Innova

Innovan toimitiloissa Jyväskylässä koet kaupungin sykkeen. Toimitilat sijaitsevat Jyväskylän ydinkeskustassa viihtyisällä Lutakon alueella. Huippulaadukasta toimitilaa kaupungin parhaalla paikalla vuokrataan niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Jyväskylän keskustan näyttävistä …
Jyväskylä

Viveca

Vivecan toimistohotelli on tutkimuksen ja yritysten kohtauspaikka Hippoksen urheilukeskuksen alueella. Toimitilat tarjoavat näköalapaikan erityisesti liikunnan ja hyvinvointialan tutkimukseen ja tuotekehitykseen keskittyville yrityksille. Vivecan toimistotilojen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat …