Paikalla on väliä

Hyvä sijainti yhteisöllisyydellä ja laajalla palvelukirjolla varustettuna mahdollistaa keskittymisen siihen, mitä parhaiten osaat.

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä

Lappeenranta
Toimitilat
Vapaudenaukio

Technopolis Vapaudenaukio – Korkeatasoista toimitilaa Lappeenrannan keskustassa

Vapaudenaukion toimistoista ei sijainti enää parane. Huippulaadukkaat toimitilat sijaitsevat näkyvimmällä paikalla Lappeenrannan ydinkeskustassa. Laajennetun Vapaudenaukion toimistotalon monipuoliset palvelut ruokakaupasta liikuntakeskukseen takaavat henkilöstön viihtymisen. Kujn etsit toimistoa tai toimitilaa, katso tarjontamme alla.

Vapaat toimitilat

Etäisyys keskustaan
0 km
Kokoustiloja
6
Ravintoloita
1
Koko jalkapallokenttinä
0,4
Vierasparkkipaikkoja
29
Etäisyys juna-asemalle
1 km

Varaa tapaaminen

Miksi muuttaisit Technopolikseen?

Työskentely Technopoliksen tiloissa antaa sinun keskittyä siihen minkä osaat parhaiten – oman busineksesi pyörittämiseen. Me hoidamme osan jokapäiväisistä tylsistä tehtävistä sillä välin kun sinä keksityt olennaiseen. Kun haluat nauttia kupillisen kahvia ja jutella jonkun kanssa löydät paljon muiden yritysten työtekijöitä kampuksiltamme juttuseuraksi. Kaikki tämä ja paljon muuta Technopoliksella.

Työskentele Technopolis UMAssa

Matkustatko ja tarvitsetko väliaikaisen työpisteen? UMA-työtilat löydät kaikilta kampuksiltamme. Hintaan kuuluu laadukas vastaanottopalvelu, Technopoliksen moderni liikeympäristö sekä valikoima muita palveluita, jotka helpottavat työskentelyä.

Uusia toimitiloja Lappeenrannan parhaalla paikalla

Juuri laajennetun toimistotalon suunnittelussa on otettu huomioon myös pienten yritysten tarpeet moderneilla ja joustavilla toimitiloilla. Keskeinen sijainti ja monipuolinen kokoustilatarjonta tekevät Vapaudenaukiosta Lappeenrannan kohtaamispaikan. Toimitilojen yhteydessä olevasta  ydinkeskustan suurimmasta parkkihallista on toimistoihin ja kokoustiloihin suora yhteys.

Viiden tähden palvelua ydinkeskustan toimitiloissa

Toimitilojen sydämessä toimii Technopoliksen oma aulapalvelu. Aula ottaa työntekijät ja vieraat lämpimästi vastaan sekä huolehtii yritysten arkea helpottavista palveluista. Technopoliksen viiden tähden palvelu takaa päivittäisen positiivisen elämyksen ja kaupungin tyytyväisimmät toimistoasiakkaat. Yritykset pääsevät verkostoitumaan keskenään toimistohotellin suositussa kampusravintolassa ja kohtaamaan eri alojen osaajia Technopoliksen järjestämissä monipuolisissa business-tapahtumissa.

Kampukset lähellä

Göteborg

Gårda

Technopolis Gårda on viihtyisä kampus, joka on kooltaan 34 300 m². Kampus sijaitsee Göteborgin ydinkeskustan välittömässä läheisyydessä, vartin kävelymatkan päässä päärautatieasemalta, vastaapätä Ullevin stadionia. Technopolis kehittää kampuksesta …
Otaniemen toimitiloissa yrityksillä on ihanteelliset lähtökohdat yhteistyöhön eri alojen toimijoiden ja korkeakoulutettujen kanssa. Modernit ja älykkäät toimitilat ja toimistot sijaitsevat Espoossa Aalto-yliopiston läheisyydessä Kehä I:n ja tulevan …