Paikalla on väliä

Hyvä sijainti yhteisöllisyydellä ja laajalla palvelukirjolla varustettuna mahdollistaa keskittymisen siihen, mitä parhaiten osaat.

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä

Lappeenranta
Kokoustilat
Vapaudenaukio

Kokoustilat Lappeenranta

Edustavat kokoustilat ydinkeskustassa

Lappeenrannan modernit kokoustilat sijaitsevat Vapaudenaukiolla aivan kaupungin keskustassa. Vapaudenaukiolla kokousasiakkaat voivat pysäköidä Technopoliksen pihalla tai keskustan suurimmassa pysäköintihallissa, josta on suora yhteys toimitiloihimme. Lappeenrannassa on tarjolla kattava valikoima edustavia kokoustiloja. Technopoliksen aulapalvelu Lappeenrannan toimitilojen sydämessä huolehtii vieraiden lämpimästä vastaanotosta ja palvelee asiakkaita kaikissa kokouksiin liittyvissä asioissa.

Varaa kokoustilat Lappeenrannasta

Lappeenrannan kokoustilat tarjoavat erinomaiset puitteet kokouksia ja juhlatilaisuuksia varten. Pienimmät kokoustilat ovat neljälle henkilölle ja suurimmat jopa 40:lle henkilölle. Vapaudenaukion edustavat kokoustilat on varattavissa nopeallakin aikataululla. Katso vapaat kokoustilat vaikka samalle päivälle täältä.

Tasokkaat edustustilat

Technopolis tarjoaa upeita edustustiloja kaikkiin tilaisuuksiin seminaareista rentoihin illanistujaisiin. Voit tilata järjestelyjä helpottavia kokouspalveluita ja tarjoiluja saman katon alta suoraan varaamaasi kokoustilaan.

Kokoustilat

Tilaa kokousuutiskirjeemme

Olemme yksi markkinoidemme suurin kokouspalvelutarjoaja. Meillä voit valita 278 kokoustilasta 12 kaupungissa ja 5 maassa. Kokousuutiskirjeemme kertoo ajankohtaisista tarjouksista, uutisista ja vinkeistä onnistuneisiin kokouksiin ja järjestelyihin.

Lataa käytännölliset vinkkimme onnistuneen  videokonferenssin järjestämiseen

Videokokous säästää matkustusaikaa ja -rahaa. Lataa ilmainen “Näin jarjestät onnistuneen videoneuvottelun.pdf” -opas (pdf 4,2 mb).

Lue oppaamme onnistuneiden tilaisuuksien järjestämiseen

Järjestämme vuodessa yli 170 tapahtumaa. Isojen tai pienten tilaisuuksien järjestämisessä on aina monta liikkuvaa osaa. Lataa ilmainen “Näin järjestät onnistuneen tilaisuuden.pdf” -opas (pdf 5,4 mb).