ulemiste-city

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä

Tallinna
Kokoustilat
Ülemiste

Kokoustilat

Zapp-konferenssikeskus ja UMA coworking-työtila sijaitsevat kampuksen sydämessä Walter Zapp -toimistorakennuksessa osoitteessa Lõõtsa 6.

Zapp-konferenssikeskuksen inspiroivat kokoustilat tarjoavat onnistuneet puitteet palavereille, koulutuksille ja muille tilaisuuksille. Toimitiloissa on tarjolla myös moderni videoneuvottelutila, joka mahdollistaa neuvottelut samanaikaisesti usealla eri paikkakunnalla. Kokouksiin on mahdollista tilata herkulliset kokoustarjoilut.

Kokoustilat

Zapp-konferenssikeskuksen tilat vaihtelevat pienemmistä liikekokouksista aina 80 hengen seminaaritiloihin asti. Palveluihin kuuluvat myös maittavat kokoustarjouilut ja videokokoukset. Dvigatel-ravintola sijaitsee samassa rakennuksessa ja siellä voi järjestää isommatkin juhlat tai tapahtumat.

Location of meeting rooms

Lõõtsa 6, 2nd floor (A or D entrance)

Tilaa kokousuutiskirjeemme

Olemme yksi markkinoidemme suurin kokouspalvelutarjoaja. Meillä voit valita 278 kokoustilasta 12 kaupungissa ja 5 maassa. Kokousuutiskirjeemme kertoo ajankohtaisista tarjouksista, uutisista ja vinkeistä onnistuneisiin kokouksiin ja järjestelyihin.

Lataa käytännölliset vinkkimme onnistuneen  videokonferenssin järjestämiseen

Videokokous säästää matkustusaikaa ja -rahaa. Lataa ilmainen “Näin jarjestät onnistuneen videoneuvottelun.pdf” -opas (pdf 4,2 mb).

Lue oppaamme onnistuneiden tilaisuuksien järjestämiseen

Järjestämme vuodessa yli 170 tapahtumaa. Isojen tai pienten tilaisuuksien järjestämisessä on aina monta liikkuvaa osaa. Lataa ilmainen “Näin järjestät onnistuneen tilaisuuden.pdf” -opas (pdf 5,4 mb).