Paikalla on väliä

Hyvä sijainti yhteisöllisyydellä ja laajalla palvelukirjolla varustettuna mahdollistaa keskittymisen siihen, mitä parhaiten osaat.

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä

Vantaa
Toimitilat
Aviapolis

Technopolis Aviapolis – vapaata toimitilaa näkyvällä paikalla Helsinki-Vantaan vieressä

Vantaan toimitilat tarjoavat edustavat puitteet lentokentän tuntumassa nopeasti kehittyvän Aviapoliksen alueen ytimessä. Vantaan toimitiloissa aistit kansainvälisen ilmapiirin ja toimistostasi pääset hetkessä maailmalle. Aviapoliksen toimistoalueesta on kehittynyt tuhansien ammattilaisten keskittymä, jossa on erinomaiset mahdollisuudet verkottua Technopoliksen monipuolisissa business-tapahtumissa.

Vapaat toimitilat

Rakennuksia
7
Etäisyys lentokentälle
0,7 km
Kokoustiloja
12
Ravintoloita
2
Koko jalkapallokenttinä
3,8
Lounasannosta päivittäin
440

Varaa tapaaminen

Miksi muuttaisit Technopolikseen?

Työskentely Technopoliksen tiloissa antaa sinun keskittyä siihen minkä osaat parhaiten – oman busineksesi pyörittämiseen. Me hoidamme osan jokapäiväisistä tylsistä tehtävistä sillä välin kun sinä keksityt olennaiseen. Kun haluat nauttia kupillisen kahvia ja jutella jonkun kanssa löydät paljon muiden yritysten työtekijöitä kampuksiltamme juttuseuraksi. Kaikki tämä ja paljon muuta Technopoliksella.

Työskentele Technopolis UMAssa

Matkustatko ja tarvitsetko väliaikaisen työpisteen? UMA-työtilat löydät kaikilta kampuksiltamme. Hintaan kuuluu laadukas vastaanottopalvelu, Technopoliksen moderni liikeympäristö sekä valikoima muita palveluita, jotka helpottavat työskentelyä.

Toimitilat lentokentän vieressä

Vantaan toimitilat sijaitsevat 700 metrin päässä lentokentästä ja tarjoavat yrityksille näkyvän paikan Lentoasemantien varrella. Toimitiloista on nopeat  yhteydet kaikkiin ilmansuuntiin ja Kehäradan juna-asema sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä. Aviapoliksen yrityskeskittymä kehittyy kovaa vauhtia ja tarjoaa Vantaan toimistoille kansainvälisesti houkuttelevat puitteet.

Vantaan toimitilat entistä laajemmat

Vantaan toimitilat laajenivat jälleen kesällä 2015 täysin uudella toimistorakennuksella, uusituilla kokous- ja ravintolatiloilla sekä 270 autopaikan parkkihallilla. Vuokrattavissa on vapaata toimitilaa sekä edustavia kokous- ja saunatiloja huippumodernein standardein ja upein näköaloin. Vantaan toimistotiloissa henkilökunnan ja vieraiden viihtyvyydestä vastaa Technopoliksen ensiluokkainen aulapalvelu ja yritysten omat yhteyshenkilöt. Toimistohotellissa toimii myös uusittu kuntosali, parturi-kampaamo, hieroja sekä Dextran tarjoamat työterveyspalvelut.

Tyytyväiset asiakkaamme

Kampukset lähellä

Otaniemen toimitiloissa yrityksillä on ihanteelliset lähtökohdat yhteistyöhön eri alojen toimijoiden ja korkeakoulutettujen kanssa. Modernit ja älykkäät toimitilat ja toimistot sijaitsevat Espoossa Aalto-yliopiston läheisyydessä Kehä I:n ja tulevan …
Helsinki

Ruoholahti

Technopolis vuokraa Helsingin Ruoholahdessa vapaata toimitilaa Länsiväylän varresta upein merinäköaloin. Salmisaaren paraatipaikalla kohoavat toimistorakennukset tarjoavat uusia, muuntojoustavia toimistoja erikokoisille yrityksille, jotka etsivät näköalapaikkaa Helsingistä. Toimitilat sijaitsevat meren …