Suunnittele yrityksesi unelmatila uuteen Asemakeskukseen

Technopolis rakentaa uuden, korkeatasoisen keskustakohteen Tampereelle. Ensimmäinen keskustakohteemme, Yliopistonrinne, on ollut myyntimenestys ja asiakkaidemme henkilökunnan arvostama työympäristö. Asemakeskus tehdään samojen, korkeiden standardien mukaan, omalla tavallaan persoonalliseksi, näyttäväksi ja toimivaksi. Asemakeskukseen on tulossa myös 57 toimiston Business Zone, johon syntyy 1-10 hlön tiimien oma businessalue yhteiskäyttöisine neukkareineen, puhelin- ja skypehuoneineen sekä viihtyisine taukotiloineen. Kaksi ensimmäistä tornia ovat muuttovalmiita 1.1.2020 ja kolmas torni 1.7.2020. Myynti on käynnistynyt – tutustu kohteeseen, ota yhteyttä ja varaa paras paikka, joka räätälöidään juuri sinun yrityksesi näköiseksi.

Ota askel kohti toimivampia tiloja

Yritysten toimitiloista on tullut kilpailuvaltti, keino palkata ja pitää parhaita työntekijöitä. Työnteon tavat muuttuvat, mutta nykyaikaisia monitilatoimistoja ei voi toteuttaa tilatehokkaasti kaikkiin rakennuksiin. Asemakeskuksen ilmanvaihto, valaistus, tilojen muunneltavuus, tietoliikenneratkaisut ja akustiikka ovat nykyaikaista huippuluokkaa ja tarjoavat mainion työympäristön myös korkealla tilatehokkuudella.

Asemakeskus koostuu kolmesta tornista, joista ensimmäinen on 8-kerroksinen, toinen 10-kerroksinen ja kolmas 8-kerroksinen. Kaikkien tornien kaksi ylintä kerrosta vuokrataan kokonaisuuksina, jotka sisältävät yrityksen oman kattoterassin! Suuret ikkunat tuovat paljon valoa jokaiseen toimistoon, kaikissa kerroksissa.

Business Zone

Kampuksen koko toiseen kerrokseen tulee Business Zone, josta löytyy eri kokoisia toimitiloja 1-12 henkilön tiimeille. Alueella on asiakkaiden käytössä neuvotteluhuoneita, puhelin- ja skypehuoneita sekä suuri ja viihtyisä keittiö ja kahvilatyyppinen tauko- ja työskentelytila. Business Zone esite

Kampukselle tulee näyttävä aula, lounge ja ravintola, jonka konseptin suunnittelee Suunnittelutoimisto Amerikka. Aulan yhteydessä on kokoushuoneita, 9. kerroksessa sijaitsevat upeat edustus- ja saunatilat ja 2. kerroksessa on kaikille yrityksille yhteinen kesäterassi.

Tule tutustumaan Asemakeskukseen Virtual Reality -kokemuksen kautta – varaa oma henkilökohtainen aikasi: Key Account Manager Birgit Mustalahti +358 46 870 0185 / birgit.mustalahti@technopolis.fi

Asemakeskus on loistava valinta yrityksille, jotka haluavat modernin, tilatehokkaan ja imagoaan tukevan, näyttävän toimiston lähellä Tampereen keskustaa ja asemaa. Asemakeskukseen on helppo saapua junalla, bussilla, omalla autolla tai tulevina vuosina ratikalla. Kampus tarjoaa henkilökunnalle mm. korkeatasoiset sosiaalitilat, kuntosalin, pyöräsuojat sekä kahvion ja ravintolan.

Kampukselta löytyy joustavia tilaratkaisuja eri kokoisille yrityksille: Yksittäiset kerrokset ovat suurimmillaan 850m2 kokoisia, joita voi jakaa pienemmiksi.

Kampuksen 3.500 m2 suuruinen Business Zone sisältää korkeatasoisia 1-12 hengen toimitiloja, kokoustiloja, puhelinkoppeja sekä avointa kahvilatyyppistä työskentelytilaa. Pienet tilat sopivat mainiosti palveluyrityksille tai vaikkapa isomman yrityksen myyntikonttorille. Technopoliksen Business Zone on ollut menestys kaikilla Tampereen kampuksilla. Business Zone esite

Asemakeskukseen on helppo ja nopea tulla.

Kampus sijaitsee alle 5 minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemalta, Erkkilänsillan ja Peltokadun kulmassa. Lähistöllä on useita hotelleja liikematkustajille.

Tiloja, joissa viihdytään!

Tutustu uuteen taloon

Vähemmän neliöitä, enemmän palveluita

Näkyvyys

Technopoliksen markkinointikanavilla tavoitat 1 600 asiakasyritystä, heidän työntekijät ja kampuksillamme vierailijat.

Yhteisöllisyys

Technopoliksessa et voi olla törmäämättä osaamiseen! Verkostoidu 1 600 yrityksen ja 50 000 osaajan kanssa – virallisesti ja epävirallisesti.

Kokouspalvelut

Pienet kokoukset, isot kokoukset, saunaillat ja seminaarit; varaa tila tai anna meidän järjestää tapahtumat puolestasi.

Aulapalvelut

Tervetuloa! Valmiina viiden tähden palveluun. Viemme ja tuomme postisi, vastaanotamme vieraasi ja autamme arjen haasteissa.

ICT-palvelut

Bitit liikkeelle ja toimistorutiinit hoitumaan Technopoliksen tietotekniikkavalmis toimisto -ratkaisuilla

Ravintolapalvelut

Hyvä ruoka ja erinomainen palvelu on meille kunnia-asia! Maittavaa ja terveellistä ruokaa moneen makuun kaikilla kampuksilla.

Siivouspalvelut

Puhtaat nurkat pitävät mielen virkeänä! Anna meidän siivota ja keskity sinä rauhassa omiin hommiisi.

Asemakeskukseen avataan skandinaavisen tyylikäs MIN-ravintola, jonka ravintoloitsijaksi on valittu Linkosuon Kahvila. MIN on minun ravintola, jossa kokki valmistaa sesongin raaka-aineista juuri minulle suunniteltuja makuelämyksiä.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää

Soita meille

Myyntimme vastaa mielellään kysymyksiisi Asemakeskusta koskien.

Birgit Mustalahti
Avainasiakaspäällikkö
046 870 0185
birgit.mustalahti@technopolis.fi

 

Henri Rantalainen
Aluejohtaja, Technopolis Tampere
050 374 6790
henri.rantalainen@technopolis.fi

 

Asemakeskus Business Zone

Heidi Hovi
Asiakaspäällikkö
040 197 7450
heidi.hovi@technopolis.fi

Katja Laiho
Asiakaspäällikkö
050 327 1977
katja.laiho@technopolis.fi

 

Kokoustilavaraukset – kysy lisää:
meeting@technopolis.fi
040 450 4017

Jätä yhteydenottopyyntö