10.6.
Starts 10.6.2020 9.30
Ends 10.6.2020 10.30
Event location
Venue
Webinar

Technopolis Wellness Talks (webinar in Finnish)

Register to the Event

Register

Technopoliksen Hyvinvointi-webinaarit

Hyvinvointi-webinaarit tarjoavat ajankohtaista ja kiinnostavaa tietoa hyvinvoinnin eri alueilta. Hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara ja huomattava kilpailuetu. Hyvinvointi lisää työtehoa ja sitä kautta työn tuottavuutta. Kaikki tulevat hyvinvointi-webinaarit löytyvät tästä.

Tule mukaan – osallistuminen käy helposti omalta tietokoneeltasi. Mikäli et ehdi kuunnella webinaaria 10.6.2020, ilmoittaudu silti mukaan! Kaikki ilmoittautuneet saavat tallenteen tapahtuman jälkeen. Webinaarit ovat avoimia ja maksuttomia Technopoliksen kampuspalveluasiakkaille.

 

Tietotyö ja mielen hyvinvointi – Anna Andersén (Finnish)
Keskiviikkona 10.6.2020 klo 9.30-10.30

 

Nykyajan tietotyöläiseltä vaaditaan entistä enemmän: pitää olla tehokas ja tunnollinen päivittäisten rutiinien suhteen, mutta myös innovatiivinen ja luova uuden kehittäjä. Tietotyön stressi ja paine, sekä tällä hetkellä maailmalla vallitseva suuri epävarmuus, vaikuttavat kuitenkin merkittävästi meidän henkiseen hyvinvointiin.

Tässä webinaarissa psykologi ja Hintsa Performancen valmentaja Anna Andersén käsittelee muun muassa seuraavia aiheita:

• Mitä tietotyö on ja miten se vaikuttaa aivoihimme ja henkiseen hyvinvointiimme?
• Miten vähentää tietotyön rasitusta, esim. stressi?
• Miten suoriutua tietotyöstä entistä paremmin, mm. ajatusten hallinnan ja tunnesäätelyn avulla?

 

Puhuja

Anna Andersen
Psykologi, valmentaja

Anna AndersenAnna Andersén on psykologi ja valmentaja, jonka erikoisosaaminen on mielen suorituskykyyn ja hyvinvointiin liittyvät teemat. Anna kiinnostui erityisesti urheilupsykologiasta oman kilparatsastusuransa aikana.

Anna työskentelee psykologivastaanottonsa ohessa myös valmentajana, auttaen johtajia, tietotyöntekijöitä, urheilijoita ja luovan alan ammattilaisia paremmin hallitsemaan niin henkistä kuin fyysistä suorituskykyään, kokonaisvaltaisesti.

 

Webinaarit toteutetaan yhteistyössä Hintsa Performancen kanssa.

Hintsa Performance on maailman johtava valmennusyritys, joka tarjoaa henkilökohtaisia valmennuspalveluja kestävään suorituskykyyn ja tasapainoiseen elämään. Jo yli 20 vuoden ajan Hintsa on osoittanut tieteeseen perustuvan metodinsa toimivuuden liike-elämän ja urheilun haastavimmissa ympäristöissä. Hintsan palveluihin luottavat Formula 1 – maailmanmestarit, maailman johtavien yritysten toimitusjohtajat, johtoryhmät ja henkilöstö ympäri maailman. Yritys työllistää yli 100 henkeä ja sillä on toimistot Helsingissä, Lontoossa, Genevessä ja Zugissa.

 

Haluamme tarjota Technopoliksen tiloissa toimivien yritysten henkilökunnalle hyvinvointia tukevan työympäristön, jossa työskentely on tuottavaa ja mukavaa.