12.6.
Starts 12.6.2019 9.00
Ends 12.6.2019 9.50
Event location
Webinaari
Venue
Wellness

Hyvinvointi-webinaari: Työelämän selviytymisluento

Technopoliksen Hyvinvointi-webinaarit

Hyvinvointi-webinaarit tarjoavat ajankohtaista ja kiinnostavaa tietoa hyvinvoinnin eri alueilta. Hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara ja huomattava kilpailuetu. Hyvinvointi lisää työtehoa ja sitä kautta työn tuottavuutta. Kaikki tulevat hyvinvointi-webinaarit löytyvät tästä.

Tule mukaan – osallistuminen käy helposti omalta tietokoneeltasi. Mikäli et ehdi kuunnella webinaaria 12.6., ilmoittaudu silti mukaan! Kaikki ilmoittautuneet saavat tallenteen tapahtuman jälkeen. Webinaarit ovat avoimia ja maksuttomia Technopoliksen kampuspalveluasiakkaille.

 

Keskiviikkona 12.6. klo 9.-9.50 Työelämän selviytymisluento

•Työelämän huonontumisen lyhyt historia
•Kuinka selviytyä työn kuormituksesta parhaiten
•Ohjeet työpäivän aikaiseen, palauttavaan sekä kapasiteettia kasvattavaan toimintaan
•Paremman työpäivän huoneentaulu

Webinaarin asiantuntija Riku Aalto on Trainer4You perustaja ja häntä tituleerataan usein personal trainingin uranuurtajaksi Suomessa. Hän on toiminut valmentajana, kouluttajana ja luennoitsijana liikunta- ja hyvinvointialalla pian neljännesvuosisadan. Lisäksi Riku on kirjoittanut noin 30 kirjaa ja puolen tuhatta asiantuntija-artikkelia liikunnasta, terveydestä ja ravinnosta.

 

Webinaarin yhteistyökumppanina toimii
Trainer4You

 

 

 

 

 

 

Haluamme tarjota Technopoliksen tiloissa toimivien yritysten henkilökunnalle hyvinvointia tukevan työympäristön, jossa työskentely on tuottavaa ja mukavaa.