1.3.
Starts 1.3.2018 11.00
Ends 1.3.2018 13.00
Event location
Teknobulevardi 3-5, Vantaa
Venue
Technopolis Aviapolis, ravintola Siipi
Technopolis Events

Business Lunch – verkostoidu lounaalla

Business Lunch järjestää yhteistyössä Technopoliksen ja Sodexon kanssa verkostoitumislounaan Technopolis Aviapoliksen ravintolassa. Ole rohkea ja tule mukaan verkostoitumaan ja tapaamaan eri alojen ammattilaisia. Hyödynnä tämä erinomainen mahdollisuus verkostojesi laajentamiseen lounaan aikana. Ole aktiivinen sillä verkostoituminen kannattaa.

Monelle aktiivinen verkostoituminen voi tuntua vieraalta, mutta tästä huolimatta oman mukavuusalueen ulkopuolelle kannattaa ehdottomasti hakeutua. Tutustumalla uusiin ihmisiin voi oppia paljon uutta eri alojen ammattilaisilta, löytää sparrausapua ja kiinnostavia yhteystyömahdollisuuksia, saada hyödyllisiä liiketuttavia sekä rakentaa omaa ja yrityksen brändiä.

Verkostoituminen on helpompaa ja hauskempaa, kun eri tilaisuuksissa käy säännöllisesti. Vaikka monissa tapahtumissa vuorovaikutustilanteet on tehty mahdollisimman helpoksi, on oma aktiivisuus kaiken a ja o.

Keskustelun voi aloittaa tuntemattoman kanssa vaikkapa kommentoimalla tilaisuutta, esittäytymällä tai ottamalla puheeksi ajankohtaisen uutisen tai ilmiön. Ole kiinnostunut toisista ja kysy kysymyksiä, mutta kerro myös mitä itse haet tapahtumasta.

Mikä ihmeen Business Lunch?

Tule lounaalle Technopolis Aviapoliksen lounasravintolaan torstaina 1.3. klo 11 – 13 välisenä aikana. Maksa lounaasi normaaliin tapaan kassalla ja kerää annos buffet-linjastolta. Kassan välittömässä läheisyydessä olevat korkeat pöydät on varattu kaikkien verkostoitumishaluisten käyttöön. Voit liittyä mihin seurueeseen tahansa. Technopoliksen henkilökunta auttaa tarvittaessa sopivan pöydän valinnassa.

Valmistautumisessa voit hyödyntää näitä verkostoitumisvinkkejä: 
Tehot irti tapahtumista – 9 vinkkiä verkostoitumiseen

Tähän tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Riittää kun tulet paikalle avoimin mielin ja liityt lounastavaan seuraan.
Pöydät on merkitty BusinessLunch-tunnuksin ja niihin voi tulla istumaan kuka tahansa.

There are no strangers  – just contacts you haven’t met before.

 • Technopolis Aviapolis
  Teknobulevardi 3-5
  PL 35
  001530 Vantaa
  +358 46 712 2370

  Opening hours

  Mon-Fri 8:00-17:00

  Directions
 • Customer service
The Aviapolis Business Park offers a beautiful setting for companies in the core of the fast-evolving Aviapolis area right next to the airport. You are quickly connected to …