13.3.
Starts 13.3.2019 9.00
Ends 13.3.2019 9.50
Event location
Webinaari
Venue
Wellness

Hyvinvointi-webinaari: Kuormitutko työelämästä vai elämästä?

Register to the Event

Register

Technopoliksen Hyvinvointi-webinaarit

Hyvinvointi-webinaarit tarjoavat ajankohtaista ja kiinnostavaa tietoa hyvinvoinnin eri alueilta. Hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara ja huomattava kilpailuetu. Hyvinvointi lisää työtehoa ja sitä kautta työn tuottavuutta. Kaikki tulevat hyvinvointi-webinaarit löytyvät tästä.

Tule mukaan – osallistuminen käy helposti omalta tietokoneeltasi. Mikäli et ehdi kuunnella webinaaria 13.3., ilmoittaudu silti mukaan! Kaikki ilmoittautuneet saavat tallenteen tapahtuman jälkeen. Webinaarit ovat avoimia ja maksuttomia Technopoliksen kampuspalveluasiakkaille. Ilmoittautuminen avataan lähempänä tapahtumaa.

 

Keskiviikkona 13.3. klo 9.-9.50 Kuormitutko työelämästä vai elämästä?

Pidä huolta palautumisestasi
•Mikä syö voimavarojasi?
•Alipalautuminen on yleistä
•Kohti parempaa jaksamista

 

Alipalautuminen – tutummalta nimeltään ylikunto – vaanii muitakin kuin urheilijoita. Työelämän hektisyys, arjen kuormittavuus ja tehokas liikunta ovat stressitekijöitä, jotka vaativat vastapainokseen sopivan määrän palautumista. Kaikki väsymys ei lähde levolla, eikä tehokas urheilusuoritus ole paras keino purkaa stressiä.

Työhyvinvointia ja arjen hyvinvointia ei voi erotella. Molemmat vaikuttavat vahvasti toinen toisiinsa, ja on syytä tarkastella omaa jaksamistaan kokonaisuutena. Millä voimavarojaan voi lisätä, jos työpäivän jälkeen jaksaminen on nollissa, ja ainoa houkutteleva ajatus on kaatua kotisohvalle? Webinaarissa saat konkreettisia keinoja oman palautumisesi parantamiseen ja voimavarojesi kasvattamiseen.

Webinaarin asiantuntijana toimii Kirsi Vaulamo, valmentaja, yrittäjä ja äiti
Kirsi on tehnyt pitkän uran myynnin ja markkinoinnin parissa, hypännyt businessmaailmasta hyvinvointialalle kouluttamaan Trainer4You personal trainereita ja ravintovalmentajia. Kirsi valmentaa ihmisiä sohvaperunoista huippu-urheilijoihin sekä luennoi yrityksille palautumisen tasapainon tärkeydestä.

Webinaarin yhteistyökumppanina toimii
Trainer4You

 

 

Haluamme tarjota Technopoliksen tiloissa toimivien yritysten henkilökunnalle hyvinvointia tukevan työympäristön, jossa työskentely on tuottavaa ja mukavaa.