14.8.
Starts 14.8.2019 9.00
Ends 14.8.2019 9.50
Event location
Webinaari
Venue
Wellness

Hyvinvointi-webinaari: Pidä kehosi työ- ja toimintakykyisenä

Technopoliksen Hyvinvointi-webinaarit

Hyvinvointi-webinaarit tarjoavat ajankohtaista ja kiinnostavaa tietoa hyvinvoinnin eri alueilta. Hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara ja huomattava kilpailuetu. Hyvinvointi lisää työtehoa ja sitä kautta työn tuottavuutta. Kaikki tulevat hyvinvointi-webinaarit löytyvät tästä.

Tule mukaan – osallistuminen käy helposti omalta tietokoneeltasi. Mikäli et ehdi kuunnella webinaaria 14.8., ilmoittaudu silti mukaan! Kaikki ilmoittautuneet saavat tallenteen tapahtuman jälkeen. Webinaarit ovat avoimia ja maksuttomia Technopoliksen kampuspalveluasiakkaille.

 

Keskiviikkona 14.8. klo 9.-9.50 Pidä kehosi työ- ja toimintakykyisenä

Mistä tiedät, milloin voit hyvin? Oma terveys ja riittävä toimintakyky eivät välttämättä ole helppoja asioita määritellä. Elokuun webinaarin tarkoituksena onkin käydä läpi ihmisen toimintakykyyn liittyviä asioita. Mitkä mahdollistavat ja parantavat, ja mitkä estävät sekä haittaavat suoriutumistamme työssä sekä vapaa-ajalla.

Keskustelua käydään mm.

  • Liikkuvuuden ja kehonhuollon merkityksestä arjessa
  • Millaisilla ravitsemustoimenpiteillä edistää toimintakykyä?
  • Mikä on palautumisen merkitys kehon tasapainoiselle hyvinvoinnille ja toimintakyvyn edistämiselle?

Webinaarin asiantuntija Liina Sievers on toimintaterapeutti (amk), auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS), personal trainer sekä ravintovalmentaja. Liina pitää omaa valmennus- ja terapiavastaanottoa Helsingissä sekä toimii Trainer4You -kouluttajana. Liina tunnetaan ihmisläheisyydestään, avoimuudestaan ja välittömästä sekä humoristisesta lähestymistavastaan elämään ja sen ilmiöihin.

 

Tervetuloa mukaan!

 

Webinaarin yhteistyökumppanina toimii
Trainer4You

 

 

 

 

 

 

Haluamme tarjota Technopoliksen tiloissa toimivien yritysten henkilökunnalle hyvinvointia tukevan työympäristön, jossa työskentely on tuottavaa ja mukavaa.