13.11.
Starts 13.11.2019 9.00
Ends 13.11.2019 9.50
Event location
Webinaari
Venue
Wellness

Hyvinvointi-webinaari: Työelämä on arjen huippu-urheilua!

Register to the Event

Register

Technopoliksen Hyvinvointi-webinaarit

Hyvinvointi-webinaarit tarjoavat ajankohtaista ja kiinnostavaa tietoa hyvinvoinnin eri alueilta. Hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara ja huomattava kilpailuetu. Hyvinvointi lisää työtehoa ja sitä kautta työn tuottavuutta. Kaikki tulevat hyvinvointi-webinaarit löytyvät tästä.

Tule mukaan – osallistuminen käy helposti omalta tietokoneeltasi. Mikäli et ehdi kuunnella webinaaria 13.11., ilmoittaudu silti mukaan! Kaikki ilmoittautuneet saavat tallenteen tapahtuman jälkeen. Webinaarit ovat avoimia ja maksuttomia Technopoliksen kampuspalveluasiakkaille. Ilmoittautuminen avataan lähempänä tapahtumaa.

 

Keskiviikkona 13.11. klo 9.-9.50 Työelämä on arjen huippu-urheilua!

Mitä voimme oppia tavoitteenasettelusta, vaatimustasosta, suorituskyvyn optimoinnista, rasituksen ja levon välisestä suhteesta sekä menestymisen rakentamisesta huippu-urheilijoilta? Miksi on oleellisempaa tietää syyt onnistumiseen kuin epäonnistumiseen?

Tämän päivän työelämä ja siinä menestyminen muistuttaa huippu-urheilijamaista arjen hallintaa. Tästä syystä kuka tahansa työelämässä toimiva hyötyy näkökulmista ja keinoista johtaa menestystään sekä nostaa tasoaan. Tulevassa webinaarissa fokusoidumme niihin huippu-urheilun taitoihin, jotka ovat siirrettävissä sellaisenaan työelämän kontekstiin työtehtävästä tai toimialasta riippumatta.

 

Asiantuntijana webinaarissa Lasse Seppänen
Lasse on koulutukseltaan ammattivalmentaja ja psyykkinen valmentaja. Hän on toiminut yrittäjänä ja asiantuntijana 18 vuotta valmentaen urheilijoita 20 eri lajissa ja toiminut yritysjohdon henkilökohtaisena mentaalisena valmentajana. Lasse on saavuttanut ampumahiihdossa kuusi suomenmestaruutta ja läpäissyt kaksi triathlonin Ironman –täysmatkaa. Seppäsen käsialaa ovat myös kuusitoista liikunta, -ja hyvinvointiaiheista tietokirjaa.

 

Webinaarin yhteistyökumppanina toimii
Trainer4You

 

 

Haluamme tarjota Technopoliksen tiloissa toimivien yritysten henkilökunnalle hyvinvointia tukevan työympäristön, jossa työskentely on tuottavaa ja mukavaa.