10.3.
Starts 10.3.2017 8.15
Ends 10.3.2017 10.15
Event location
Teknobulevardi 3-5, Vantaa
Venue
Technopolis Aviapolis, Akropolis
Technopolis Business Breakfast

Liikettä lisäämällä lisää tuottavuutta ja työhyvinvointia

Register to the Event

Register

Suomalaiset aikuiset istuvat tai ovat paikallaan yli yhdeksän tuntia päivittäisestä valveillaoloajastaan. Tutkimusten mukaan vain noin 10% suomalaisista aikuisista liikkuu terveyden kannalta riittävästi. Liikkeen lisääminen ja paikallaanolon vähentäminen ovatkin tärkeä osa työntekijöiden terveyttä sekä toimintakykyä, ja ne vaikuttavat olennaisesti työhyvinvointiin ja työn tuottavuuteen.

Tervetuloa Technopoliksen ja Suomen Olympiakomitean yhdessä järjestämään tapahtumaan, jossa saamme ratkaisuja aktiivisempaan työarkeen ja parempiin tuloksiin. Aktiivisempi arki -työpajan vetävät Suomen Olympiakomitean huippuasiantuntijat Matleena Livson ja Satu Ålgars.

Tarjoamme aamiaisen – saavuthan ajoissa, jotta ehdit parhaiten hyödyntää verkottumismahdollisuudet. Voit saapua tilaisuuteen myös asiakkaasi tai yhteistyökumppanisi kanssa, pyydä häntäkin ilmoittautumaan lomakkeen kautta.

Lämpimästi tervetuloa!

Technopolis

Esitysmateriaali

Matleena Livson ja Satu Ålgars, Suomen Olympiakomitea: Aktiivisempi arki

Ohjelma

8.15 Ilmoittautuminen ja verkottumisaamiainen

8.45 Tilaisuuden avaus, Technopolis
Ennakkoon sovitut hissipuheet – varaa omasi ilmoittautumislomakkeella

9.00 Aktiivisempi Arki
Erityisasiantuntija Matleena Livson ja asiantuntija Satu Ålgars
Suomen Olympiakomitea

10.00 Loppukeskustelu, vapaata verkottumista

10.15 Tilaisuus päättyy. Mahdollisuus lähteä katsomaan Technopolis Aviapoliksen kampuksen tiloja: neuvottelu- ja videotiloja sekä toimistoja. Kohteet valitaan osallistuvien henkilöiden kiinnostuksen mukaan. Kierroksen kesto noin 15-30 min.

Tapahtuman yhteistyökumppani

Uusi Olympiakomitea syntyi 1.1.2017 kun Suomen Olympiakomitean ja Valtakunnallisen liikunta- ja urheiluorganisaation, Valo ry:n, toiminnot yhdistyivät. Uudella Olympiakomitealla on kaksi tavoitetta. Yhdessä urheiluyhteisön ja eri verkostojen kanssa Olympiakomitea tekee työtä sen eteen, että suomalaiset liikkuvat enemmän ja huippu-urheilu menestyy. Tutustu lisää osoitteessa www.olympiakomitea.fi

Olympiakomitean logo

 • Technopolis Aviapolis
  Teknobulevardi 3-5
  PL 35
  001530 Vantaa
  +358 46 712 2370

  Opening hours

  Mon-Fri 8:00-17:00

  Directions
 • Customer service
The Aviapolis Business Park offers a beautiful setting for companies in the core of the fast-evolving Aviapolis area right next to the airport. You are quickly connected to …