7.5.
Starts 7.5.2020 14.00
Ends 7.5.2020 14.40
Event location
Venue
Koko perheen sohvateatteri kotona
Online Events

Sohvateatteri kotona: Tatu ja Patu, syömään!

Register to the Event

Register

Technopolis tuo teatterin kotisohville!

TATU JA PATU

Technopoliksen stream -lähetyksessä ilahduttavat perheen pienimmillekin tutut Tatu ja Patu. Esitys on tarkoitettu kaikille niille, jotka ovat joskus syöneet, syövät juuri nyt tai suunnittelevat syövänsä!

Tatu ja Patu paljastavat kaiken olennaisen kaikille olennaisesta toiminnasta – syömisestä.  Näyttämölle lehahtavat ruoan valmistukseen erikoistunut pöperöahkeroinen ja ruokapöytien kuokkavieras pönttövääriäinen. Tieteellistaiteellisen tutkimusotteen viimeistelevät Samppa Solu ja Anita Aivosolu. Omena on ämynä ja banaani on keltapötkö, mutta mikä on Tatupatunanas? Ja miten ruoka oikeastaan etenee suolistossa?

Lastennäytelmä tarjoilee hauskaa, hyvänmakuista ja helposti nieltävää asiaa ravinnosta. Tämän parivaljakon käsissä puurot ja vellit eivät kerta kaikkiaan voi mennä sekaisin. Kaikki tiedot on nimittäin tarkastanut kieli- ja makujaoston johtava asiantuntijaryhmä: Tatu ja Patu!

 

Tatuna ja Patuna lavalla makuhermoja kutkuttelevat Linnateatterin Herra Hakkaraisesta tuttu Kalle Tulander ja YLEn lastenohjelmien konkarinäyttelijä Jaakko Loukkola.

Dramatisoinnista ja ohjauksesta vastaa Sami Rannila. Käsikirjoitus Aino Havukainen ja Sami Toivonen.

 

Näytös on avoin ja maksuton Technopoliksen asiakasyritysten kaikille työntekijöille perheineen, mutta rajallisen osallistujamäärän takia vaatii ilmoittautumisen.

Lähetämme linkin striimiin näytöstä edeltävänä päivänä kaikille ilmoittautuneille.