18.8.
Starts 18.8.2017 14.00
Ends 18.8.2017 17.00
Event location
Hermiankatu 1, Tampere
Venue
Technopolis Hermia
Technopolis Community

Technopolis Tampereen pyöräilytapahtuma

Register to the Event

Register

Tervetuloa Technopolis Tampereen pyöräilytapahtumaan!

Technopolis Tampere järjestää paikallisen pyöräilytapahtuman 18.8.2017 alkaen klo 14. Tapahtumassa on kaksi erilaista ryhmää: maantieryhmä n. 62km (vaatii maantiepyörän, kuntopohjan) ja arkipyöräilyryhmä n. 40 km (ns. työmatkapyöräilijät ja satunnaiset harrastajat).

 

Osallistuminen vaatii ilmoittautumisen. Tapahtuman järjestää Technopolis Tampere yhteistyössä Pyöräilyseura Kaupin Kanuunat ry kanssa. Huom! Tapahtuma järjestetään säävarauksella. Verkostoitumisen edistämiseksi tapahtumassa on käytössä online-osallistujalista, jonka saat ilmoittauduttuasi. Listassa näkyvät jokaisen osallistujan nimi, organisaatio ja yrityskuvaus. Pyöräilyn jälkeen mahdollisuus saunoa Hermian saunalla. Tapahtuma on maksuton ja avoin.

 

Reitti

Maantieryhmän reittinä Technopolis Hermia – Technopolis Yliopistonrinne – Technopolis Asemakeskus – Mediapolis – Kaarila – Rajasalmi – Säijä – Pirkkala – Technopolis Hermia. Ajamme osan maantielenkkien klakssikosta, Säijän kahdeksikosta.

Arkipyöräilyryhmän reittinä Technopolis Hermia – Technopolis Yliopistonrinne – Technopolis Asemakeskus – Mediapolis – Kaarila – Rajasalmi – Pirkkala Pere – Härmälä – Arboretum – Technopolis Hermia. Reitillä ajetaan Pyhäjärven maisemareittiä.

 

Aikataulu

klo 14.00 Lähtö Technopolis Hermia, Hermia 1 sisäpiha
klo 14.30 välietappi ja startti klo 14.45 Technopolis Yliopistonrinne, Kalevantie 2
klo 15.15 välietappi ja startti klo 15.30 Technopolis Mediapolis, Tohlopinranta 31
klo 17.00 Päätös Hermiaan, saunamahdollisuus

Edellytykset

Varmistathan, että pyörä on ehjä ja ajokuntoinen! Renkaissa riittävästi ilmaa, renkaat eivät ole loppuun kuluneet, jarrut toimivat, ja ketju öljytty! Näin varmistat pyöräilyn onnistumisen. Pyöräilykypärä ja oma vakuutus. Technopolis ei vakuuta osallistujia eli huolehdithan, että sinulla on oma vakuutus.

Säävaraus! Sateella ei ajeta.