Technopolis Gårda

Tietoa Technopolis Gårdasta

Technopolis on ostamassa viihtyisän kampuksen Göteborgin Gårdasta. Kampus on kooltaan 34 300 m² ja asiakkaina ovat Telia, Fujitsu sekä GoExcellent. Kaupan virallisen vahvistumisen jälkeen kampuksen nimeksi tulee Technopolis Gårda.
Gårda sijaitsee aivan keskustan tuntumassa, vartin kävelymatkan päässä päärautatieasemalta ja sitä vastapäätä löytyy urheilun ja musiikin ystävälle tuttu Ullevin stadion. Lue lisää kaupasta lehdistötiedotteesta ja pörssitiedotteesta.

Kokonaispinta-ala
34 300 m²
Rakennuksia
4
Asiakkaita
3
Lentokentälle
24 km
Keskustaan
1,5 km
Päärautatieasemalle
1,5 km

Kuvat

Lataa korkearesoluutioset kuvat kampuksesta sekä Technopoliksen toimitusjohtaja Keith Silverangista.

Logot

Lataa korkearesoluutioiset Technopolis logot.

Tietoa Göteborgista

Göteborg on Ruotsin toiseksi suurin kaupunki ja vientikeskus, jossa sijaitsee Skandinavian suurin satama. Kaupunki houkuttelee paljon vientiyrityksiä, sillä sataman kautta kulkee 30 % Ruotsin ulkomaan viennistä.

Kaupungissa asuu 550 000 ihmistä ja Suur-Göteborgin alueella melkein miljoona asukasta. Götebörgin kahdessa yliopistossa opiskelee yhteensä 48 000 opiskelijaa. Väestön vuosittainen kasvuvauhti on prosentin verran.

Göteborgissa on yrityksiä yli 750 eri toimialalta, joten 92 % koko maan toimialoista on alueella edustettuna. Kaupunkiin on sijoittunut moni suuryritys, kuten Volvo, SKF, Stena ja Astra Zeneca. Göteborg on luova ja kasvava kaupunki, jonka kehityksessä merkittävässä roolissa on opetuksen, tuotekehityksen ja IT- alan lisäksi myös media- ja muotoilu-ala. Näillä aloilla uusia yrityksiä syntyy paljon.

Työllisyys kasvoi Göteborgissa viime vuonna kaksi kertaa enemmän kuin Tukholmassa tai Malmössä. Alueen kovan kasvun ja kehittämisen ansioista sinne ennustetaan syntyvän 80 000 uutta työpaikkaa vuoteen 2035 mennessä.

Technopolis Oyj

Technopolis tarjoaa parhaan osoitteen yritysten menestykseen kuudessa maassa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yritys kehittää, omistaa ja hallinnoi 21 älykästä yrityskeskittymää ja tarjoaa moderneja muuntojoustavia tiloja sekä palveluita. Technopoliksen ydinarvona on jatkuvasti ylittää asiakkaiden odotukset tarjoamalla erinomaiset puitteet ja ratkaisut 1 700 yritykselle ja 49 000 työntekijälle Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa. Technopolis Oyj osake (TPS1V) on listattu Nasdaq Helsingin pörssiin.