Vapaat toimitilat kampuksillamme
Oulu
Oulu
Vapaat toimitilat 40
Katso lisää
Kuopio
Kuopio
Vapaat toimitilat 15
Katso lisää
Tampere
Tampere
Vapaat toimitilat 22
Katso lisää
Vantaa
Vantaa
Vapaat toimitilat 36
Katso lisää
Helsinki
Helsinki
Vapaat toimitilat 21
Katso lisää
Oslo
Oslo
Vapaat toimitilat 6
Katso lisää
Espoo
Espoo
Vapaat toimitilat 51
Katso lisää
Tallinna
Tallinna
Vapaat toimitilat 17
Katso lisää
Vilna
Vilna
Vapaat toimitilat 6
Katso lisää
Göteborg
Göteborg
Vapaat toimitilat 2
Katso lisää

Toimitilat ja kokoustilat keskeisillä sijainneilla

Technopolis tarjoaa toimitilat isoille ja pienille yrityksille yhteensä kuudessa maassa Pohjoismaissa ja Itämeren alueella. Technopolis kehittää, omistaa ja hallinnoi 17 älykästä yrityskeskittymää ja tarjoaa modernia muuntojoustavaa toimitilaa sekä työelämän palveluita. Meiltä myös coworking-työtilat ja kokoustilat!

Technopoliksen ainutlaatuinen palvelukonsepti

TYÖYMPÄRISTÖ

joka pelittää

Työpaikkapalvelut varmistavat, että työympäristö toimii sujuvasti 24/7.

TYÖELÄMÄ

joka välittää sinusta

Työelämäpalvelumme tarjoavat sinulle apua sekä työhön että vapaa-aikaan ja antavat sinulle mielenrauhan.

YHTEISÖ

joka antaa takaisin

Kampuksemme ovat täynnä aktiviteettejä ja innostavia ihmisiä. Tutustu naapureihin, promotoi liiketoimintaasi ja pidä hauskaa.

Verkostoidu Technopoliksessa

Anna meidän auttaa kokoustesi kanssa

Technopolis on yksi markkinoidensa suurimmista kokouspalveluiden tuottajista. Järjestämme ja mahdollistamme kaikenkokoiset kokoukset ja tapahtumat. Toimimme keskeisillä sijanneilla useilla paikkakunnalla Suomessa sekä Pohjoismaissa ja Itämeren alueella. Meiltä löydät sopivan tilan pienistä kokouksista aina isoihin seminaareihin.

Tarinat

Työympäristöön ja sen kaikkiin yksityiskohtiin panostaminen on yksi tärkeimmistä tekijöistä, kun parhaita osaajia pyritään houkuttelemaan yritykseen, toteaa HERE Technologiesin toimitilajohtaja Christian Ullrich. "Kun palkat ovat standardisoituneet tietylle tasolle, työntekijät haluavat tietää, mitä muuta yrityksellä on tarjota rahan lisäksi", hän toteaa. Ullrich vastaa kartta- ja paikannussovelluksia kehittävän yrityksen Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan toimistoista. Hänen hallinnoitavanaan on noin 88 toimistoa, joista yksi on sisätilapaikannukseen erikoistunut Tampereen yksikkö. Aiemmin Nokian alaisuudessa toiminut HERE Technologies irtautui Nokiasta omaksi yrityksekseen vuonna 2015. Tällöin muutto …

Technopolis vuokraa toimitilaa

Technopolis vuokraa toimitilaa, toimistoja ja työtiloja (coworking) tarjoten menestymistä edistäviä palveluja Suomessa ja ulkomailla yhteensä 17 kampuksella 11 kaupungissa. Toimitiloja on vuokralla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa.

Tampere

Hermia

Hermia – Vapaata toimitilaa ja verkostoitumismahdollisuuksia Tampereen teknillisen …