Vapaat toimitilat kampuksillamme
Oulu
Oulu
Vapaat toimitilat 46
Katso lisää
Kuopio
Kuopio
Vapaat toimitilat 8
Katso lisää
Tampere
Tampere
Vapaat toimitilat 22
Katso lisää
Vantaa
Vantaa
Vapaat toimitilat 24
Katso lisää
Helsinki
Helsinki
Vapaat toimitilat 20
Katso lisää
Oslo
Oslo
Vapaat toimitilat 6
Katso lisää
Espoo
Espoo
Vapaat toimitilat 42
Katso lisää
Tukholma
Tukholma
Vapaat toimitilat 4
Katso lisää
Tallinna
Tallinna
Vapaat toimitilat 17
Katso lisää
Göteborg
Göteborg
Vapaat toimitilat 2
Katso lisää
Vilna
Vilna
Vapaat toimitilat 12
Katso lisää

Toimitilat ja kokoustilat keskeisillä sijainneilla

Technopolis tarjoaa toimitilat isoille ja pienille yrityksille yhteensä kuudessa maassa Pohjoismaissa ja Itämeren alueella. Technopolis kehittää, omistaa ja hallinnoi 17 älykästä yrityskeskittymää ja tarjoaa modernia muuntojoustavaa toimitilaa sekä työelämän palveluita. Meiltä myös coworking-työtilat ja kokoustilat!

Technopoliksen ainutlaatuinen palvelukonsepti

TYÖYMPÄRISTÖ

joka pelittää

Työpaikkapalvelut varmistavat, että työympäristö toimii sujuvasti 24/7.

TYÖELÄMÄ

joka välittää sinusta

Työelämäpalvelumme tarjoavat sinulle apua sekä työhön että vapaa-aikaan ja antavat sinulle mielenrauhan.

YHTEISÖ

joka antaa takaisin

Kampuksemme ovat täynnä aktiviteettejä ja innostavia ihmisiä. Tutustu naapureihin, promotoi liiketoimintaasi ja pidä hauskaa.

Verkostoidu Technopoliksessa

Anna meidän auttaa kokoustesi kanssa

Technopolis on yksi markkinoidensa suurimmista kokouspalveluiden tuottajista. Järjestämme ja mahdollistamme kaikenkokoiset kokoukset ja tapahtumat. Toimimme keskeisillä sijanneilla useilla paikkakunnalla Suomessa sekä Pohjoismaissa ja Itämeren alueella. Meiltä löydät sopivan tilan pienistä kokouksista aina isoihin seminaareihin.

Tarinat

Pääkirjoitus

Toimistojen 5 trendiä

Tiedätkö millaisiin asioihin uusia toimitiloja etsivät yritykset nykyään keskittyvät? Mikä on ratkaisevaa, kun yritys valitsee toimistoa? Tampereen aluejohtajamme Henri Rantalainen kertoo, mitkä ovat työtilojen viisi tämän hetken trendiä ja miten Technopolis vastaa työelämän tämän hetken tarpeisiin.Tiedätkö millaisiin asioihin uusia toimitiloja etsivät yritykset nykyään keskittyvät? Mikä on ratkaisevaa, kun yritys valitsee toimistoa? Tampereen aluejohtajamme Henri Rantalainen kertoo, mitkä ovat työtilojen viisi tämän hetken trendiä ja miten Technopolis vastaa työelämän tämän hetken tarpeisiin.

Technopolis vuokraa toimitilaa

Technopolis vuokraa toimitilaa, toimistoja ja työtiloja (coworking) tarjoten menestymistä edistäviä palveluja Suomessa ja ulkomailla yhteensä 17 kampuksella 11 kaupungissa. Toimitiloja on vuokralla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa.