Parasta toimistotilaa Espoossa

Innopoli 3 vastaa nykytyön tarpeisiin

Tuo yrityksesi uudelle tasolle!

Technopolis Innopoli 3 tarjoaa yrityksellesi upean ja uudistetun toimintaympäristön erinomaisten yhteksien varrelta. Korkealuokkaisista tilavaihtoehdoista löytyy niin yksittäisiä huoneita kuin suuria tilakokonaisuuksia ja monipuoliset palvelut ovat helposti saatavilla yrityksen arkea helpottamaan.

Ota yhteyttä niin löydämme yrityksellenne parhaiten toimivan kokonaisuuden:

Ota askel kohti toimivampia tiloja

Technopoliksessa vähemmän neliöitä on enemmän.

Hyvällä toimitilasuunnittelulla saavutat enemmän tehokkuutta ja vaikutat työntekijöidesi tyytyväisyyteen ja tuottavuuteen. Anna meidän opastaa sinut toimivan työympäristön saloihin, tiedämme miten työnteon paikat tehdään. Kysy meiltä, miten olemme ratkaisseet nämä haasteet Innopoli 3:ssa.

 

Innopoli 3:n toimitilat ovat joustavat, toimivat ja nykyaikaiset soveltuen niin pienille, keskisuurille kuin suurille yrityksille.

Technopoliksen kattavasta palveluvalikoimasta yrityksesi ja henkilökuntasi voivat valita tarvitsemansa varmistaen viihtyvyyden. Lue referenssimme.

Innopoli 3:een on helppo ja nopea tulla.

Se sijaitsee Otaniemessä, Maarinlahden läheisyydessä. Kehä I kulkee vieressä ja muutaman minuutin matkan päässä sijaitsevat Länsi- ja Turunväylät. Julkisilla kulkuvälineillä liikuttaessa Kehä I bussipysäkit sijaitsevat vieressä ja Länsimetron pysäkki n. 1,3 km etäisyydellä. Tapiola ja Sello Leppävaarassa ovat lähietäisyydellä. Mikäli liikut autolla, pysäköintitilaa on runsaasti.

Näkyvyys

Technopoliksen markkinointikanavilla tavoitat 1 700 asiakasyritystä, heidän työntekijät ja kampuksillamme vierailijat.

Yhteisöllisyys

Technopoliksessa et voi olla törmäämättä osaamiseen! Verkostoidu 1700 yrityksen ja 47 000 osaajan kanssa – virallisesti ja epävirallisesti.

Kokouspalvelut

Pienet kokoukset, isot kokoukset, saunaillat ja seminaarit; varaa tila tai anna meidän järjestää tapahtumat puolestasi. Videokokoukset 100% palveluna!

Aulapalvelut

Tervetuloa! Valmiina viiden tähden palveluun. Viemme ja tuomme postisi, vastaanotamme vieraasi ja autamme arjen haasteissa.

ICT-palvelut

Bitit liikkeelle ja toimistorutiinit hoitumaan Technopoliksen tietotekniikkavalmis toimisto -ratkaisuilla

Ravintolapalvelut

Hyvä ruoka ja erinomainen palvelu on meille kunnia-asia! Maittavaa ja terveellistä ruokaa moneen makuun kaikilla kampuksilla.

UMA Workspace – työtilojen verkosto

UMA verkoston työtilat laajentavat toimistosi maailmalle ja tarjoavat mahdollisuuden joustavaan sekä liikkuvaan työhön

Siivouspalvelut

Puhtaat nurkat pitävät mielen virkeänä! Anna meidän siivota ja keskity sinä rauhassa omiin hommiisi.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää

Soita meille

Myyntimme vastaa mielellään kysymyksiisi Innopoli 3:sta koskien.

Nina Koskinen
Account Manager
+358 40 532 9787
nina.koskinen@technopolis.fi

Jätä yhteydenottopyyntö