TERVETULOA VAPAUDEN JA JOUSTAVUUDEN AIKAKAUDELLE

Mahdollisuus muuttaa asioita on epävarmoina aikoina kaikki kaikessa. Myös toimitilojen tulee sopeutua muuttuviin tarpeisiin ja kehittyä jatkuvasti.

Katso alta mitä konkreettisia etuja joustava toimitila voi tarjota yrityksellesi.

Toimitilakulut ovat monille yrityksille toisiksi suurin kustannuserä heti henkilöstömenojen jälkeen. Miksi sitoutua pitkään vuokrasopimukseen, jos et pysty kasvattamaan tai pienentämään toimitilan kokoa tilanteen muuttuessa?

Technopoliksella vuokrasopimus ja toimiston neliömäärä joustavat tarvittaessa yrityksesi muuttuvien tarpeiden mukaan.

Hyötyisikö sinunkin yrityksesi joustavammista toimitiloista? Ota yhteyttä!

Niin kovina kuin hyvinäkin aikoina yrityksellesi saattaa tulla äkillinen tarve vaihtaa toimistoa. Kenties tarvitset pienemmän tai isomman tilan, ehkä jopa eri kaupungista? Technopoliksella tämä on mahdollista. Tutustu vaikkapa siihen, kuinka Nordic Semiconductorin joustavat tilat ovat mahdollistaneet heidän ripeän kasvunsa.

Kaipaatko lisää joustavuutta toimitilaratkaisuusi? Ota yhteyttä!

Tulevaisuus on yhä arvaamattomampi. Pitkät, kiinteät vuokrasopimukset ovat aikansa eläneitä.

Joustavat sopimukset vähentävät yrityksesi riskejä ja tuovat mielenrauhaa. Kun vertaat toimitilojen kustannuksia, ei kannata tarkastella vain neliöhintoja. Katso sen sijaan kokonaisuutta ja arvioi, kuinka paljon joustavuutta eri ratkaisut tarjoavat.

Technopoliksella joustavuus näkyy kaikessa. Jokainen yritys ja sen tarpeet ovat erilaiset, joten tavoitteenamme on aina löytää kullekin sopivin ratkaisu. Voimme räätälöidä kaiken, jotta yrityksesi saa juuri oikean määrän joustavuutta.

Kiinnostaisiko yritystäsi joustavampi toimitilaratkaisu? Ota yhteyttä!

Vielä nykyäänkään moni yritys ei voi muuttaa toimistonsa kokoa kesken sopimuskauden.

Me Technopoliksella haluamme tarjota yrityksellesi mahdollisuuden muuttaa toimiston kokoa ketterästi muuttuvien tarpeiden mukaisesti, tarkoittaapa se sitten suurempia tai pienempiä tiloja. Meillä on kattava verkosto toimistoja ympäri Pohjois-Eurooppaa. Niiden ansiosta voit laajentaa työympäristöäsi paitsi paikallisesti myös kansainvälisesti. Lue, miten helposti esimerkiksi Zervantin tilat ovat kasvaneet yrityksen kasvun mukana.

Koska kiinteistömme on alusta lähtien suunniteltu tehokkaiksi ja helposti muunneltaviksi, myös oman toimistotilasi pohjaa ja ulkoasua voidaan muokata siten, että kaikki tilat ovat aina mahdollisimman toimivassa käytössä.

Hyötyisikö sinunkin yrityksesi joustavammista toimitiloista? Ota yhteyttä!

Meidän seurassamme voit myös muuttaa mieltäsi. Muutos on jatkuvaa, ja ymmärrämme, että toimitilaa koskevat tarpeesi voivat nekin muuttua. Lue lisää siitä, miten Helly Hansen on muuntautuvien toimitilojemme ansiosta pystynyt vaihtamaan toimistonsa kokoa jo useita kertoja vuosien varrella. Kätevää, vai mitä?

Kaipaatko lisää joustavuutta toimitilaratkaisuusi? Ota yhteyttä!

ETSITÄÄN YRITYKSESI TARPEISIIN SOPIVA JOUSTAVA TOIMITILA

Jätä yhteydenottopyyntö niin asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä. Voit myös tutustua vapaisiin toimitiloihin täältä.

VAIN MUUTOS ON PYSYVÄÄ

”Muutos on todellista, pysyväisyys vain harhaa”, sanoi viisas mies nimeltä Herakleitos parituhatta vuotta sitten. Olemme tunteneet työtilojen ja työelämän muutoksen järisevän jalkojemme alla jo monta vuotta. Annoimme ilmiölle nimen ”Workspace earthquake”. Olemme siis valmistautuneet, olemme ennakoineet, olemme tienneet.

Mukamas.

Punapäinen virus sai lyötyä meidätkin ällikällä. Yhtäkkiä kaikki, mistä olimme puhuneet ja visioineet, olikin tässä ja nyt. Työtilat ja -tavat laitettiin koetukselle.

Ensišokista selvittyämme tajusimme pian, että vaikkemme olleet valmiita, olimme valmiimpia kuin monet muut. Enenevät etätyöt, joustot tilojen käytössä, mahdollisuus muuttua lennossa… Olimme tehneet tätä kaikkea jo pitkään, nyt vauhti vain kiihtyi lähes yhdessä yössä.

Tämä on se hetki, kun jaamme tietomme ja taitomme kanssasi. Tarjoamme työtiloja ja palveluita, joissa on jo valmiiksi huomioitu se, mikä nyt ja tässä on kaikkien uutta todellisuutta. Miksi palata entiseen, kun voi mennä eteenpäin?