Kokoustilat ja -palvelut

Meiltä löydät edustavat kokoustilat ja herkulliset tarjoilut kaikenkokoisiin kokouksiin.

Technopolis Meeting kokouspalvelut

Kokoustilat, -palvelut ja kokouspaketit kätevästi yhden katon alta. Technopolis Meeting auttaa sinua saamaan kaiken irti kokouksista ja tapahtumista. Mikäli tarvitset huoneen ideointia varten tai vaikka aamiaisseminaarin asiakkaillesi, meiltä löytyy sopiva ratkaisu sinulle. Varauspalvelun kautta saat helposti tilattua myös kaikki haluamasi lisäpalvelut. Kokouspalvelut on räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaan ja ammattitaitoinen henkilökunta varmistaa tilaisuuksien sujuvuuden. Voit siis itse keskittyä siihen, mikä on tärkeää – sinun liiketoimintaasi. Tutustu kokoustiloihin ja ota yhteyttä!

Edustus

Puolipäivä-kokouspaketti

Tilavuokra 3–4 tunniksi

Yksi kahvitauko päivän makealla tai suolaisella kahvileivällä

Pilkottuja hedelmiä

Lounas

Kokopäivä-kokouspaketti

Tilavuokra 5–8 tunniksi

Kaksi kahvitaukoa

Lounas

Aamun kahvitauolla tarjolla päivän suolainen kahvileipä ja pilkottuja hedelmiä, iltapäivän kahvitauolla päivän makea kahvileipä.

Kokouspaketteihin sisältyy:

Kokoustila / Tarjoilut / Dataprojektori ja valkokangas tai LCD-näyttö / Fläppitaulu / Muistiinpanovälineet (pyynnöstä runsas Toolbox) / Wlan kokous- ja yleisissä tiloissa

Kokouspakettien hinnat ovat voimassa arkisin ma–pe klo 8–17.
Erillistä tilavuokraa ei peritä kun kokouspaketti varataan vähintään 10 henkilölle.

Branded Events

Tee tapahtumasta selvästi itsesi ja yrityksesi näköinen muokattavan tapahtumapaketin avulla. Tarjolla kolme eri laajuutta.

Aloita kokouksesi suunnittelu

Tilaa kokousuutiskirjeemme

Olemme yksi markkinoiden suurimmista kokouspalvelutarjoajista. Meillä voit valita noin 300 kokoustilasta 13 kaupungissa ja 7 maassa. Kokousuutiskirjeemme kertoo ajankohtaisista tarjouksista, uutisista ja vinkeistä onnistuneisiin kokouksiin ja järjestelyihin.

Lue oppaamme onnistuneiden tilaisuuksien järjestämiseen

Järjestämme vuodessa yli 170 tapahtumaa. Isojen tai pienten tilaisuuksien järjestämisessä on aina monta liikkuvaa osaa. Lataa ilmainen ”Näin järjestät onnistuneen tilaisuuden.pdf” -opas (pdf 5,4 mb).