Paikalla on väliä

Hyvä sijainti yhteisöllisyydellä ja laajalla palvelukirjolla varustettuna mahdollistaa keskittymisen siihen, mitä parhaiten osaat.

Tutustu coworking-tiloihimme

UMA by Technopolis Lue lisää

Kokous- ja edustustilat Espoon Otaniemessä

Monipuoliset kokoustilat Otaniemen teknologiakeskittymässä

Technopoliksen Espoon kampus sijaitsee Otaniemessä, Espoon teknologiakeskittymässä, aivan Aalto-yliopiston tuntumassa. Paikalle on helppo saapua niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Otaniemen kampuksella on tarjolla lukuisia tilavaihtoehtoja kaiken kokoisille kokouksille ja tapahtumille aina seminaareista pikkujouluihin. Kaipasitpa sitten 100 hengen auditoriota, 200 hengen seminaarisalia, avaraa tilaa messuille tai edustavaa saunatilaa, meiltä kyllä löytyy!

Yli kolmekymmentä erikokoista kokoustilaa

Espoon Innopoli 1, 2 ja 3 tarjoavat yli kolmekymmentä erilaista kokoustilaa tilaisuuksien järjestämiseen. Kokoustiloja voidaan muokata tilaisuuden luonteen ja tarpeiden mukaan. Otaniemestä löytyy lukuisia tilavaihtoehtoja aina pienistä neuvotteluhuoneista ylimmän kerroksen hulppeisiin saunaosastoihin. Tilojen perusvarustukseen kuuluvat langaton netti, dataprojektori tai LCD-näyttö, muistiinpanovälineet sekä fläppi- tai tussitaulu.

Edustus- ja saunatilat upein näköaloin

Espoon Innopoli-kampukselta löydät viihtyisät edustustilat useampien erilaisten saunatilojen valikoimasta. Saunatilojen kattoterasseilta avautuvat upeat näköalat Otaniemen yli. Kaikkien saunatilojen perusvarustukseen kuuluvat äänentoisto, Playstation 3, Sing Star, digiboxi sekä radio. Saunatiloissa voi järjestää rentouttavan illanvieton isollekin porukalle ja tilata herkulliset tarjoilut Innopolin ravintolasta. Avarat saunatilat sohvaryhmineen sopivat erinomaisesti myös erilaisiin kokouksiin. Suuret jopa viidensadan osallistujan edustustilaisuudet on mahdollista toteuttaa Innopoli-kiinteistöjen edustavissa ravintolasaleissa.

Seminaaritilat 200 vieraalle

Espoon kokoustilat mahdollistavat monenlaisten seminaarien järjestämisen. Tyylikkääseen Galileo-kokoustilaan mahtuu 42 seminaarivierasta. Edison 1 & 2 -tilat yhdistämällä seminaarin tai juhlatilaisuuden voi järjestää jopa kahdellesadalle osallistujalle. Hyvin varusteltu Leonardo-auditorio mahdollistaa tilaisuudet 108 osallistujalle. Tiloissa voi järjestää erilaisia valmennus-, info- ja koulutustilaisuuksia sekä keskustelutapahtumia ja seurata esimerkiksi livestriimiä salien valkokankailta. Lukuisat pienemmät kokoustilat palvelevat loistavasti erilaisissa neuvottelutarpeissa.

Järjestä videoneuvottelu usealla paikkakunnalla samaan aikaan

Espoon Innopolissa on käytettävissä 12 hengen videoneuvottelutila, joka mahdollistaa kokoustamisen myös etänä. Kun varaat videoneuvottelun Technopoliksessa, et joudu huolehtimaan siitä, toimivatko laitteet ja yhteydet. Osaava henkilökuntamme tekee kaikki tarvittavat valmistelut ja opastaa laitteiden käyttöön. Kuten kaikkiin kokoustiloihimme, myös videoneuvotteluun voi tilata tarjottavat kampuksen ravintoloista.

Kokoustilat

Exceptional Opening Hours:

We have changed our normal opening hours in response to the coronavirus outbreak.

Tilaa kokousuutiskirjeemme

Tarjoamme monipuoliset ja laadukkaat kokouspalvelut Pohjois-Euroopassa. Järjestämme puitteet kaikenkokoisiin tilaisuuksiin tarpeesi mukaan. Kokousuutiskirjeemme kertoo ajankohtaisista tarjouksista, uutisista ja vinkeistä onnistuneisiin kokouksiin ja järjestelyihin.

Lue oppaamme onnistuneiden tilaisuuksien järjestämiseen

Järjestämme vuodessa yli 170 tapahtumaa. Isojen tai pienten tilaisuuksien järjestämisessä on aina monta liikkuvaa osaa. Lataa ilmainen “Näin järjestät onnistuneen tilaisuuden.pdf” -opas (pdf 5,4 mb).