Paikalla on väliä

Hyvä sijainti yhteisöllisyydellä ja laajalla palvelukirjolla varustettuna mahdollistaa keskittymisen siihen, mitä parhaiten osaat.

Tutustu coworking-tiloihimme

UMA by Technopolis Lue lisää

Tyylikkäät kokoustilat ja upea maisema Helsingin Ruoholahdessa

Meren äärellä, hyvien liikenneyhteyksien varrella

Huippumoderni Technopolis Ruoholahti sijaitsee keskeisellä paikalla Salmisaaren sydämessä. Paikalle on helppoa saapua niin omalla autolla kuin julkisia kulkuvälineitä käyttäenkin. Aivan kampuksen lähistöltä löytyvät Ruoholahden metroasema sekä raitiovaunu- ja bussipysäkit. Omalla autolla saapuvalle on runsaasti parkkitilaa maanalaisessa pysäköintihallissa. Technopolis Ruoholahden kampukselta avautuu upea merimaisema ja kampuksen tasokkaat kokoustilat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet järjestää seminaareja ja iltatilaisuuksia suurillekin osallistujamäärille.

Herkulliset kokoustarjoilut saman katon alta

Olipa kyseessä sitten pienen porukan palaveri tai jopa lähes viidenkymmenen hengen kokous Technopolis Ruoholahdesta löytyvät tarkoitukseen sopivat modernit ja viihtyisät kokoustilat. Edustavat kokoustilat tulvivat luonnonvaloa ja takaavat onnistuneen kokouksen. Ruoholahden suositusta kampusravintolasta voi kätevästi tilata monipuoliset kokoustarjoilut raikkaista smoothieista suolaisiin herkkuihin.

Modernit seminaari- ja edustustilat

Uusissa ja edustavissa Smith, Marx ja Kotler -seminaaritiloissa on mahdollista järjestää jopa kahdensadan osallistujan seminaareja. Aula- ja edustustilana toimivalta Valopihalta löytyy tilaa 150 osallistujalle. Ruoholahden tyylikkäissä kokoustiloissa järjestetään tiheään tahtiin erilaisia workshopeja, seminaareja, valmennustapahtumia sekä Technopoliksen Business Breakfast -verkostoitumistapahtumia.

Varaa videoneuvottelu

Ruoholahden toimitiloissamme on tarjolla moderni 14 henkilön videoneuvottelutila, joka mahdollistaa neuvottelut samanaikaisesti usealla eri paikkakunnalla. Videoneuvottelun avulla yrityksesi säästää aikaa ja rahaa, kun neuvottelut voidaan hoitaa sujuvasti etänä. Videoneuvotteluihin on myös mahdollista tilata herkulliset kokoustarjoilut suoraan kampuksen ravintolasta.

Saunatilat kattoterasseineen Espoossa ja Vantaalla

Technopoliksen saunatilat pääkaupunkiseudulla löytyvät Otaniemen ja Vantaan Aviapoliksen kampuksilta. Espoossa on useita erikokoisia saunatiloja Innopoli-rakennusten ylimmissä kerroksissa upeilla näkymillä. Helsinki-Vantaan ylimmän kerroksen saunatilat on varustettu porealtaalla ja grillillä kesäisiä virkistäytymisiltoja varten. Kampusten modernien saunatilojen yhteydessä on viihtyisät aurinkoterassit, joissa voi hengähtää kauniiden ja vehreiden maisemien äärellä.

Kokoustilat

Lataa käytännölliset vinkkimme onnistuneen videokonferenssin järjestämiseen

Videokokous säästää matkustusaikaa ja -rahaa. Lataa ilmainen “Näin jarjestät onnistuneen videoneuvottelun.pdf” -opas (pdf 4,2 mb).

 

Tilaa kokousuutiskirjeemme

Olemme yksi markkinoiden suurimmista kokouspalvelutarjoajista. Meillä voit valita 278 kokoustilasta 12 kaupungissa ja 5 maassa. Kokousuutiskirjeemme kertoo ajankohtaisista tarjouksista, uutisista ja vinkeistä onnistuneisiin kokouksiin ja järjestelyihin.

Lue oppaamme onnistuneiden tilaisuuksien järjestämiseen

Järjestämme vuodessa yli 170 tapahtumaa. Isojen tai pienten tilaisuuksien järjestämisessä on aina monta liikkuvaa osaa. Lataa ilmainen “Näin järjestät onnistuneen tilaisuuden.pdf” -opas (pdf 5,4 mb).