Paikalla on väliä

Hyvä sijainti yhteisöllisyydellä ja laajalla palvelukirjolla varustettuna mahdollistaa keskittymisen siihen, mitä parhaiten osaat.

Tutustu coworking-tiloihimme

UMA by Technopolis Lue lisää

Edustavat tilat kokouksiin ja tapahtumiin Microkadulla Kuopiossa

Kokousta tyylikkäissä tiloissa Savilahden kampusalueella

Kuopion Microkadun kampuksen tiloissa onnistuvat niin kokoukset, koulutukset, seminaarit kuin edustustilaisuudetkin. Tyylikkäästi sisustetut kokoustilat on kalustettu ergonomisin kalustein ja niistä löydät kaiken, mitä onnistuneen kokouksen järjestämiseen tarvitset. Langaton verkko on kokoustajien käytössä maksutta. Sijainti Savilahden kampusalueella korkeakoulujen naapurissa luo alueelle eläväisen tunnelman ja takaa hyvät kulkuyhteydet Kuopion keskustasta.

Microkadulla viihtyvät vaativatkin vieraat

Microkadun kokoustiloissa järjestät onnistuneet asiakastapaamiset ja ne soveltuvat hyvin myös erilaisiin edustustilaisuuksiin.  14. kerroksen valoisassa Sky-kokoustilassa kelpaa järjestää niin tärkeitä neuvotteluita kuin pieniä cocktailtilaisuuksiakin. Monet kokoustiloistamme soveltuvat erinomaisesti myös lounaskabineteiksi, joihin saat tilattua maukkaat tarjoilut helposti kampuksen ravintoloista. Suuria juhla- ja edustustilaisuuksia varten voit varata käyttöösi jommankumman Microkadun tyylikkäistä auloista tai ravintolasaleista, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Järjestä seminaari tai koulutus Microkadulla

Seminaareja ja koulutuksia varten Microkadulla on varattavissa luokkahuonemalliin järjestettäviä tiloja 30–100 hengelle ja 240-paikkainen nousevalattiainen auditorio. Koulutustiloista löytyy näyttö tai dataprojektori ja valkokangas presentaatioita varten. Auditorio on lisäksi varusteltu mikrofonein ja äänentoistosysteemillä.

Rentoudu saunan ja minigolfin parissa

7th Heaven saunaosastolla mieli lepää ja kehokin rentoutuu saunan lempeissä löylyissä. Seitsemännen kerroksen näyttävässä saunatilassa voi löylyttelyn lisäksi pelata dartsia, biljardia ja kesäaikaan jopa minigolfia kattoterassilla. Pyyhkeet ja tarjoiluastiat kuuluvat saunan vuokraan ja tarjoilut saat kätevästi tilattua samassa kiinteistössä toimivalta Antell-ravintola Towerilta tai halutessasi voit tuoda mukanasi myös omat tarjoilut.

Microkadun lisäksi Technopoliksella on Kuopiossa kokoustiloja Viestikadun kampuksella Kuopion yliopistollisen sairaalan lähellä.

 

Kokoustilat

Tilaa kokousuutiskirjeemme

Olemme yksi markkinoiden suurimmista kokouspalvelutarjoajista. Meillä voit valita 278 kokoustilasta 12 kaupungissa ja 5 maassa. Kokousuutiskirjeemme kertoo ajankohtaisista tarjouksista, uutisista ja vinkeistä onnistuneisiin kokouksiin ja järjestelyihin.

Lue oppaamme onnistuneiden tilaisuuksien järjestämiseen

Järjestämme vuodessa yli 170 tapahtumaa. Isojen tai pienten tilaisuuksien järjestämisessä on aina monta liikkuvaa osaa. Lataa ilmainen “Näin järjestät onnistuneen tilaisuuden.pdf” -opas (pdf 5,4 mb).