Paikalla on väliä

Hyvä sijainti yhteisöllisyydellä ja laajalla palvelukirjolla varustettuna mahdollistaa keskittymisen siihen, mitä parhaiten osaat.

Tutustu coworking-tiloihimme

UMA by Technopolis Lue lisää

Kokoustilat Kuopion yliopistollisen sairaalan tuntumassa

Onnistunut kokous Viestikadulla

Viestikadun kampuksella onnistuvat kaikenlaiset kokoukset, koulutukset, seminaarit ja edustustilaisuudet tarvittaessa suurellekin joukolle. Kampuksen kolme ravintolaa palvelevat kokousvieraita ja toimittavat tilattaessa herkulliset tarjoilut kokoukseen, ja Technopoliksen ystävällinen aulapalvelu toivottaa vieraasi tervetulleeksi. Kampus sijaitsee Kuopion yliopistollisen sairaalan läheisyydessä vain kivenheiton päässä Kuopion keskustasta. Paikalle on helppo saapua niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin.

Kokoustilat joka lähtöön

Kokoustiloja Viestikadulta löytyy joka lähtöön. Etsitpä sitten sopivaa tilaa muutaman hengen rentoon palaveriin, kahdenkeskiseen haastatteluun tai parinkymmenen hengen kokoukseen, löydät meiltä käyttötarkoitukseensa sopivan tilan. Valikoimissamme on paljon valoisia tiloja, joissa suuret ikkunat päästävät luonnonvalon sisälle. Koulutuskäyttöön Viestikadulta löytyy muun muassa luokkahuonemuotoinen Jalava 32 henkilölle ja L-kirjaimen muotoinen helposti muunneltava Oneway, johon on mahdollista laittaa tuolirivit jopa 70 hengelle.

Järjestä saunailta Viestikadulla

Rentoutumiseen ja illanviettoihin Viestikadulta löytyy upea Five star -saunaosasto, jonka lasitetulla ulkoterassilla voi rentoutua hieman viileämmälläkin säällä tai pelata vaikkapa erän pöytätennistä. Saunatiloista löytyvät myös biljardipöytä, darts-taulu ja tarvittava välineistö myös kokoustamiseen saunomisen yhteydessä. Herkulliset saunamenut voit tilata samassa kiinteistössä toimivalta Antell-ravintola Eatwelliltä tai halutessasi voit tuoda tarjoilut myös muualta.

 

Viestikadun lisäksi Technopoliksella on kokoustiloja Kuopiossa Microkadulla Savilahden kampusalueella.

Kokoustilat

Tilaa kokousuutiskirjeemme

Tarjoamme monipuoliset ja laadukkaat kokouspalvelut Pohjois-Euroopassa. Järjestämme puitteet kaikenkokoisiin tilaisuuksiin tarpeesi mukaan. Kokousuutiskirjeemme kertoo ajankohtaisista tarjouksista, uutisista ja vinkeistä onnistuneisiin kokouksiin ja järjestelyihin.

Lue oppaamme onnistuneiden tilaisuuksien järjestämiseen

Järjestämme vuodessa yli 170 tapahtumaa. Isojen tai pienten tilaisuuksien järjestämisessä on aina monta liikkuvaa osaa. Lataa ilmainen “Näin järjestät onnistuneen tilaisuuden.pdf” -opas (pdf 5,4 mb).