Paikalla on väliä

Hyvä sijainti yhteisöllisyydellä ja laajalla palvelukirjolla varustettuna mahdollistaa keskittymisen siihen, mitä parhaiten osaat.

Tutustu coworking-tiloihimme

UMA by Technopolis Lue lisää

Kokoustilaa

Meillä on 8 erikokoista ja erimuotoista kokoustilaa. Näihin kuuluu auditorio ja videokonferenssihuone. Kaikissa kokoustiloissa on AV-kalusto ja valkotaulu. Kokoustilat varataan erillisen varausjärjestelmän kautta. Tarjoamme myös catering-palveluita kokouksillesi ja mahdollisuuden vuokrata lisävarusteita.

Kokoustilat

Tandberg

Nygaard

Kavli

Bonnevie

Abel

Sophus Lie

Video Oslo

Terminalbygget, Martin Linges Vei 25, 1364 Fornebu, 1. etasje

Tilaa kokousuutiskirjeemme

Olemme yksi markkinoidemme suurin kokouspalvelutarjoaja. Meillä voit valita 278 kokoustilasta 12 kaupungissa ja 5 maassa. Kokousuutiskirjeemme kertoo ajankohtaisista tarjouksista, uutisista ja vinkeistä onnistuneisiin kokouksiin ja järjestelyihin.

Lataa käytännölliset vinkkimme onnistuneen  videokonferenssin järjestämiseen

Videokokous säästää matkustusaikaa ja -rahaa. Lataa ilmainen “Näin jarjestät onnistuneen videoneuvottelun.pdf” -opas (pdf 4,2 mb).

Lue oppaamme onnistuneiden tilaisuuksien järjestämiseen

Järjestämme vuodessa yli 170 tapahtumaa. Isojen tai pienten tilaisuuksien järjestämisessä on aina monta liikkuvaa osaa. Lataa ilmainen “Näin järjestät onnistuneen tilaisuuden.pdf” -opas (pdf 5,4 mb).