Paikalla on väliä

Hyvä sijainti yhteisöllisyydellä ja laajalla palvelukirjolla varustettuna mahdollistaa keskittymisen siihen, mitä parhaiten osaat.

Tutustu coworking-tiloihimme

UMA by Technopolis Lue lisää

Kokoustilaa Oulun yliopistollisen sairaalan tuntumassa

Järjestä tähtikokous Oulun Kontinkankaalla

Kontinkankaan kokoustilat sijaitsevat Oulun yliopistollisen sairaalan, yliopiston ja ammattikoulun tuntumassa. Kampukselle on helppo saapua omalla autolla, julkisin kulkuvälinein tai vaikka suoraan lentokentältä, johon on kampukselta vain 15 minuutin matka. Mukavien ja hyvin varusteltujen kokoustilojen lisäksi kampukselta löytyy auditorio- ja seminaaritilaa yli sadan hengen tarpeisiin sekä viihtyisä saunatila, jossa voi rentoutua avaruudellisissa tunnelmissa.

Palveluiden ansiosta kokouksen järjestäminen on helppoa

Viihtyisissä kokoustiloissa onnistuneen kokouksen järjestäminen on helppoa. Asiantunteva henkilökunta huolehtii kokousjärjestelyistä ja ystävällinen aulapalvelu vastaanottaa vieraasi. Näin voit itse keskittyä tärkeimpään: sisältöön ja kokouksen osallistujiin. Lounastapaamista varten kokoustilamme muuntautuvat viihtyisiksi lounaskabineteiksi ja kokoustarjoiluiden tilaus käy helposti ja nopeasti kampuksen ravintolasta.

Auditoriot ja koulutustilat

Kontinkangas soveltuu erinomaisesti erilaisten seminaarien ja koulutusten pitämiseen. Sadan hengen Medipolis-auditorio voidaan yhdistää viereiseen Seminaari-tilaan, jolloin tilaan saadaan 30 lisäpaikkaa. Kolmenkymmenen hengen Taavetti-kokoustilassa mieli pysyy virkeänä ja keskittyneenä ikkunoista sisään virtaavan runsaan luonnonvalon ja tilan rauhallisen sijainnin vuoksi.

Rentoudu saunassa ja nauti tähtien tuikkeesta

Kontinkankaan täysin uuteen ilmeeseen remontoitu moderni saunaosasto tyydyttää vaativimmankin kokoustajan esteettistä silmää. Tilavaan pyöreän malliseen saunaan mahtuu noin 10 saunojaa kerrallaan ja jäähdyttelyä varten saunaosastolta löytyy viihtyisä tuikkivalla tähtiseinällä varustettu vilvoittelualue. Saunomisen jälkeen iltaa on mukava jatkaa takan ääressä tai vaikkapa Sing Star -pelin mukana lauleskellen.

Technopoliksella on kokoustiloja Oulussa myös kolmella muulla kampuksella: Ydinkeskusta, Linnanmaa ja Peltola, joista Peltola sijaitsee aivan Kontinkankaan lähettyvillä.

Kokoustilat

Exceptional Opening Hours:

We have changed our normal opening hours in response to the coronavirus outbreak.

Tilaa kokousuutiskirjeemme

Tarjoamme monipuoliset ja laadukkaat kokouspalvelut Pohjois-Euroopassa. Järjestämme puitteet kaikenkokoisiin tilaisuuksiin tarpeesi mukaan. Kokousuutiskirjeemme kertoo ajankohtaisista tarjouksista, uutisista ja vinkeistä onnistuneisiin kokouksiin ja järjestelyihin.

Lue oppaamme onnistuneiden tilaisuuksien järjestämiseen

Järjestämme vuodessa yli 170 tapahtumaa. Isojen tai pienten tilaisuuksien järjestämisessä on aina monta liikkuvaa osaa. Lataa ilmainen “Näin järjestät onnistuneen tilaisuuden.pdf” -opas (pdf 5,4 mb).