Paikalla on väliä

Hyvä sijainti yhteisöllisyydellä ja laajalla palvelukirjolla varustettuna mahdollistaa keskittymisen siihen, mitä parhaiten osaat.

Tutustu coworking-tiloihimme

UMA by Technopolis Lue lisää

Monipuoliset kokoustilat Oulun Linnanmaalla

Järjestä kokous Suomen ensimmäisessä teknologiakylässä

Technopolis Linnanmaa tarjoaa yli 30 kokoustilavaihtoehtoa yhdessä maailman ensimmäisistä teknologiakylistä. Edelleen Euroopan merkittävimpiin ICT-teknologian kehityskeskuksiin kuuluvan kampuksen kokoustiloissa verkostoitumiseen tähtäävien tilaisuuksien järjestäminen on mutkattoman helppoa. Kokoustilojen joukossa on muun muassa useita koulutuksiin soveltuvia tiloja ja kolme auditoriota. Linnanmaalta löytyy myös kolme leppoisaa saunaosastoa, joissa iltaa on mukava istua takkatulen ääressä tai kelohonkasaunan löylyistä nauttien. Kampusalueella on runsain mitoin ilmaisia parkkipaikkoja omalla autolla tuleville ja paikallinen bussiliikenne tuo vierailijat jopa suoraan ulko-ovelle.

Valoisat ja viihtyisät tilat kokouksiin ja koulutuksiin

Technopolis Linnanmaalta löytyy runsaasti viihtyisiä neuvottelutiloja, jotka sopivat aina kahden hengen palavereista yli kahdenkymmenen hengen kokouksiin. Useammat kokoustiloistamme toimivat oivasti myös lounaskabinetteina, joihin voidaan tilata tarjoilut kampuksen omista ravintoloista. Koulutuksia ja seminaareja varten Linnanmaan tiloista löytyy erikokoisia hyvin varusteltuja auditorioita sekä valoisia, raikkaita koulutustiloja, joiden kalustusta on helppo muokata tarpeiden mukaan joko luokkamuotoon, useisiin pienryhmiin tai perinteiseen kokousmuotoon.

Lempeät löylyt Oulun kattojen yllä

Linnanmaan saunatiloissa järjestät vaikkapa intiimin palaverin tärkeille asiakkaille tai leppoisan saunaillan omalle porukalle. Valittavanasi on muun muassa neljän presidentin saunaksi kutsuttu Skandinavia-saunaosasto, jossa löylyistä on nauttinut kolmen Suomen presidentin ohella myös presidentti Gorbatšov. Kahdeksannen kerroksen Suomi-saunaosaston terassilta avautuvat kauniit maisemat aina merelle saakka ja Kalevala-saunan lasitetulla terassilla pärjää lämpölamppujen ansiosta viileänäkin päivänä. Kaikkien saunaosastojen hintaan kuuluvat mm. pesutarvikkeet, pyyhkeet, takkapuut sekä tilan siivous tilausuuden jälkeen.

Meillä kokouksen järjestäminen on helppoa

Kokouksen järjestäminen Technopoliksessa on helppoa. Voit jättää käytännön järjestelyt meidän huoleksemme ja keskittyä itse vieraisiisi ja kokouksen sisältöön. Kaikista kokoustiloistamme löydät perustarpeet kokouksen järjestämiseen, kuten langattoman netin, dataprojektorin tai LCD-näytön, muistiinpanovälineet sekä fläppi- tai tussitaulun. Linnanmaan kampuksen viisi tasokasta ravintolaa palvelevat kokousvieraita aamusta iltaan. Myös kokoustarjoiluiden tilaaminen kampuksen ravintoloista hoituu kätevästi tilavarauksen yhteydessä.

 

Technopoliksella on kokoustiloja Oulussa myös kolmella muulla kampuksella: YdinkeskustaPeltola ja Kontinkangas

Kokoustilat

Exceptional Opening Hours:

We have changed our normal opening hours in response to the coronavirus outbreak.

Tilaa kokousuutiskirjeemme

Tarjoamme monipuoliset ja laadukkaat kokouspalvelut Pohjois-Euroopassa. Järjestämme puitteet kaikenkokoisiin tilaisuuksiin tarpeesi mukaan. Kokousuutiskirjeemme kertoo ajankohtaisista tarjouksista, uutisista ja vinkeistä onnistuneisiin kokouksiin ja järjestelyihin.

Lue oppaamme onnistuneiden tilaisuuksien järjestämiseen

Järjestämme vuodessa yli 170 tapahtumaa. Isojen tai pienten tilaisuuksien järjestämisessä on aina monta liikkuvaa osaa. Lataa ilmainen “Näin järjestät onnistuneen tilaisuuden.pdf” -opas (pdf 5,4 mb).