Paikalla on väliä

Hyvä sijainti yhteisöllisyydellä ja laajalla palvelukirjolla varustettuna mahdollistaa keskittymisen siihen, mitä parhaiten osaat.

Tutustu coworking-tiloihimme

UMA by Technopolis Lue lisää

Tilat kokouksiin ja tapahtumiin Kontinkankaan kampusalueella Oulussa

Järjestä onnistunut kokous tai tapahtuma Peltolassa

Oulun Peltolan kampuksella onnistuu kaikenlaisten kokousten ja tapahtumien järjestäminen, olipa kyseessä sitten kabinettilounas, saunailta tai suuri seminaaritapahtuma. Kampukselta löytyy paljon erilaisia kokous-, koulutus ja edustustiloja, jotka ovat muokattavissa käyttäjän toiveiden mukaisesti. Kampus sijaitsee Kontinkankaan kampusalueella, moottoritien varrella vain kahden kilometrin päässä Oulun keskustasta ja 15 minuutin matkan päässä lentokentältä. Kiinteistön ravintoloitsija Sodexo loihtii suussa sulavat kokoustarjoilut, jotka voi varata kokoustilan yhteydessä.

Erilaisia tiloja erilaisiin tarpeisiin

Peltolan kampukselta löytyy sopiva tila tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Tarjolla on monenkokoisia tiloja aina kahdensadan hengen auditoriosta kompaktiin, hauskasti sisustettuun Hupisaari-tilaan, joka sopii kokouksien ohella erinomaisesti vaikkapa tiimin ideointipäivään. Kaikkiin tiloihin sisältyy perusvarustus, joka onnistuneeseen kokoukseen tarvitaan: langaton netti, dataprojektori/LCD-näyttö, muistiinpanovälineet sekä fläppi- tai tussitaulu. Tämän lisäksi isommissa tiloissa on av-tekniikkaa ja kabinettitiloissa langattomalla esitystekniikalla toteutettuja kosketusnäyttöjä. Kampuksen helmenä on kahdella terassilla ja kahdella saunalla varustettu edustustila.

Koulutukset, seminaarit, messut

Kaksisataapaikkaisen auditorion ja monipuolisten koulutustilojen ansiosta Peltolassa onnistuu suurienkin seminaarien järjestäminen. Luentosalin ja luokkahuonemuotoisten tilojen lisäksi kampukselta löytyy paljon viihtyisää tilaa erilaisia workshopeja ja pienissä ryhmissä tapahtuvaa työskentelyä varten. Monipuolinen ja avara Silfran-tila muuntuu taas asiakkaan toiveiden mukaisesti esimerkiksi messutyyppisiin tapahtumiin, koulutuksiin ja juhlaan.

Peltola sopii myös liikuntarajoitteisille

Liikuntarajoitteiset kokousvieraat on pyritty huomiomaan Technopolis Peltolan kampuksen kokoustiloissa. Yrttipellontie 1:ssä sisäänkäynnit on varustettu pyörätuoliluiskin, Madetoja-saunaosastolla on inva-wc, suihkutiloissa on taitettavat inva-istuimet ja auditorioon puhujan paikalle pääsee hissiä hyödyntäen.

Technopoliksella on kokoustiloja Oulussa myös kolmella muulla kampuksella: Ydinkeskusta, Linnanmaa ja Kontinkangas, joista Kontinkangas sijaitsee aivan Peltolan lähettyvillä.

Kokoustilat

Exceptional Opening Hours:

We have changed our normal opening hours in response to the coronavirus outbreak.

Tilaa kokousuutiskirjeemme

Tarjoamme monipuoliset ja laadukkaat kokouspalvelut Pohjois-Euroopassa. Järjestämme puitteet kaikenkokoisiin tilaisuuksiin tarpeesi mukaan. Kokousuutiskirjeemme kertoo ajankohtaisista tarjouksista, uutisista ja vinkeistä onnistuneisiin kokouksiin ja järjestelyihin.

Lue oppaamme onnistuneiden tilaisuuksien järjestämiseen

Järjestämme vuodessa yli 170 tapahtumaa. Isojen tai pienten tilaisuuksien järjestämisessä on aina monta liikkuvaa osaa. Lataa ilmainen “Näin järjestät onnistuneen tilaisuuden.pdf” -opas (pdf 5,4 mb).