Paikalla on väliä

Hyvä sijainti yhteisöllisyydellä ja laajalla palvelukirjolla varustettuna mahdollistaa keskittymisen siihen, mitä parhaiten osaat.

Tutustu coworking-tiloihimme

UMA by Technopolis Lue lisää

Varaa kokoustila Oulun ydinkeskustasta

Kokoustilat ja -palvelut Oulun keskeisimmällä paikalla

Oulun ydinkeskustasta kokouspalveluita etsivä löytää tarvitsemansa Sepänkatu 20:stä. Technopolis Ydinkeskustan kiinteistössä on varattavissa kolme kabinettia, 16 hengen koulutustila sekä 50 hengen edustus- ja saunatila. Kokoustilat sijaitsevat keskeisellä paikalla, joten kokoustiloihin on helppo saapua sekä läheltä että kaukaa. Oulun rautatieasemalle on vain noin kymmenen minuutin matka ja omalla autolla kulkevalle löytyy runsaasti tilaa parkkihallista.

Täyden varustelun kokoustilat

Technopolis Ydinkeskustan viihtyisät kokoustilat takaavat onnistuneen kokouksen. Kaikista kokoustiloista löytyy onnistuneen kokouksen järjestämiseen vaadittava perusvarustus, minkä lisäksi kahdessa kabinetissa on käytössä helppokäyttöinen langaton esitystekniikka, jossa kuva siirtyy valkokankaalle kirjaimellisesti yhdellä napin painalluksella. Aulahenkilökuntamme huolehtii vieraiden opastuksesta ja Technopoliksen kärkiravintoloihin kuuluvasta Konnekti-ravintolasta saat tilattua herkulliset kokoustarjoilut helposti tilavarauksen yhteydessä.

Järjestä onnistunut koulutus Technopolis Ydinkeskustassa

Kuudentoista hengen Malmö-koulutustilassa on mieleenpainuvia sisustusratkaisuja sekä erinomainen äänieristys ja ilmastointi. Suurempiin koulutuksiin sopii Reykjavik-saunaosaston kabinetti, jossa järjestetyn koulutuksen jälkeen voi vaikkapa rentoutua saunan lämmössä. Koulutusporukan vireydestä ja ravitsemuksesta pitää huolta kampuksen erinomainen ravintola, josta voi halutessaan tilata myös mieleisensä tarjoilut.

Tilava ja näyttävä saunaosasto kestitsee suurenkin joukon

Ydinkeskustan tyylikäs ja muunneltava Reykjavik-saunaosasto on yksi Oulun suosituimmista, ja sen kattoterassilta avautuvat upeat näkymät kaupungin yli. Tilassa onnistuvat suuretkin kokoukset ja illanvietot. Päiväkäytössä tila voidaan muuntaa tarpeiden mukaan moneen eri muotoon. Iltakäytössä tila sopii hyvin erilaisiin saunailtoihin ja juhliin. Tilaan mahtuu jopa vaikkapa pieni bändi juhlatilaisuuksia säestämään. Saunan jälkeen on mukava jäädä istuskelemaan takan ääreen tai saunatilan yhteyteen rakennetulle kattoterassille.

Technopoliksella on kokoustiloja Oulussa myös kolmella muulla kampuksella: Linnanmaa, Peltola ja Kontinkangas

Kokoustilat

Exceptional Opening Hours:

We have changed our normal opening hours in response to the coronavirus outbreak.

Tilaa kokousuutiskirjeemme

Tarjoamme monipuoliset ja laadukkaat kokouspalvelut Pohjois-Euroopassa. Järjestämme puitteet kaikenkokoisiin tilaisuuksiin tarpeesi mukaan. Kokousuutiskirjeemme kertoo ajankohtaisista tarjouksista, uutisista ja vinkeistä onnistuneisiin kokouksiin ja järjestelyihin.

Lue oppaamme onnistuneiden tilaisuuksien järjestämiseen

Järjestämme vuodessa yli 170 tapahtumaa. Isojen tai pienten tilaisuuksien järjestämisessä on aina monta liikkuvaa osaa. Lataa ilmainen “Näin järjestät onnistuneen tilaisuuden.pdf” -opas (pdf 5,4 mb).