Eurooppalaista laatua Pietarissa

Tutustu coworking-tiloihimme

UMA by Technopolis Lue lisää

Kokoustilat Pietarissa

Technopolis Pulkovo tarjoaa korkealaatuisen konferenssipalvelun. Konferenssikeskus koostuu kymmenestä konferenssisalista ja neuvotteluhuoneesta. Technopoliksen neuvotteluhuoneet ovat hyvin varusteltuja, tasokkaasti suunniteltuja ja sopivat kaikkiin tilaisuuksiin – yritystilaisuuksiin, koulutustilaisuuksiin sekä liikeluentoihin. Huoneiden kapasiteetti on 5 – 110 osallistujaa. Monipuolinen tarjoilupalvelu on saatavilla konferenssihuoneisiin. Videoneuvottelu on tehokas, taloudellinen ja ympäristöystävällinen tapa neuvotella.

Kokoustilat

Ei tuloksia, muokkaa hakuehtoja

Kokoustilojen sijainti

Konferenssikeskus sijaitsee ensimmäisen rakennuksen 2. kerroksessa. Toisen rakennuksen 9. kerroksessa on kaksi korkealuokkaista neuvotteluhuonetta.

Tilaa kokousuutiskirjeemme

Olemme yksi markkinoidemme suurin kokouspalvelutarjoaja. Meillä voit valita 278 kokoustilasta 12 kaupungissa ja 5 maassa. Kokousuutiskirjeemme kertoo ajankohtaisista tarjouksista, uutisista ja vinkeistä onnistuneisiin kokouksiin ja järjestelyihin.

Lataa käytännölliset vinkkimme onnistuneen  videokonferenssin järjestämiseen

Videokokous säästää matkustusaikaa ja -rahaa. Lataa ilmainen “Näin jarjestät onnistuneen videoneuvottelun.pdf” -opas (pdf 4,2 mb).

Lue oppaamme onnistuneiden tilaisuuksien järjestämiseen

Järjestämme vuodessa yli 170 tapahtumaa. Isojen tai pienten tilaisuuksien järjestämisessä on aina monta liikkuvaa osaa. Lataa ilmainen “Näin järjestät onnistuneen tilaisuuden.pdf” -opas (pdf 5,4 mb).