Paikalla on väliä

Hyvä sijainti yhteisöllisyydellä ja laajalla palvelukirjolla varustettuna mahdollistaa keskittymisen siihen, mitä parhaiten osaat.

Tutustu coworking-tiloihimme

UMA by Technopolis Lue lisää

Viihtyisät kokoustilat ja viiden tähden kokouspalvelut Technopolis Hermiassa

Monipuoliset kokoustilat Hervannassa Tampereella

Technopoliksen Hermian kampuksella on tarjolla monenlaisia kokoustiloja, jotka sopivat niin pieniin kuin suuriinkin kokouksiin. Erikokoisten kokoustilojen lisäksi Hervannasta löytyy tiloja seminaareille, videoneuvottelulle ja rennoille saunailloille. Kokoustilat ovat myös helposti muokattavissa ja yhdisteltävissä vastaamaan monenlaisten tilaisuuksien tarpeita.

Kokoustilat Hervannan sydämessä hyvin kulkuyhteyksin

Hervannan kokoustilat sijaitsevat Hervannassa, 15 minuutin päässä Tampereen keskustasta aivan Tampereen Teknillisen yliopiston naapurissa. Paikalle on helppo ja nopea saapua omalla autolla Tampereen kehätietä tai Helsingin moottoritietä pitkin sekä tiheästi liikennöivillä linja-autoilla Tampereen keskustasta ja rautatieasemalta.

Täyden palvelun kokouskeskus

Kokoustiloissamme on perusvarustuksena videotykki, lcd-näyttö ja fläppi- tai tussitaulut. Lisäksi langaton verkko on maksutta käytössäsi. Asiantunteva ja ystävällinen henkilökuntamme vastaa kokousjärjestelyistä ja vieraiden opastamisesta, ja herkulliset ja monipuoliset tarjoilut kokoukseen saa helposti tilattua kampuksen ravintoloista.

Järjestä videoneuvottelu Hervannassa

Meiltä voi varata myös laadukkaat videoneuvottelutilat, joiden avulla säästät aikaa, rahaa ja ympäristöä. Videoneuvottelutilojen huipputeknologia on käytössäsi yhdellä puhelinsoitolla. Asiantuntijamme järjestävät sinulle vaivattomasti videoneuvottelun minne päin maailmaa tahansa. Technopoliksen kokouspalveluiden kautta saat maistuvat tarjoilut myös videokokouksiin ja osaava asiakaspalvelumme varmistaa videoyhteyden onnistumisen.

Hermian lisäksi Technopolis tarjoaa kokoustiloja Tampereen keskustassa Yliopistonrinteen kampuksella ja Tohlopissa Länsi-Tampereella Mediapoliksessa.

Kokoustilat

Lataa käytännölliset vinkkimme onnistuneen videokonferenssin järjestämiseen

Videokokous säästää matkustusaikaa ja -rahaa. Lataa ilmainen “Näin jarjestät onnistuneen videoneuvottelun.pdf” -opas (pdf 4,2 mb).

 

Tilaa kokousuutiskirjeemme

Olemme yksi markkinoiden suurimmista kokouspalvelutarjoajista. Meillä voit valita 278 kokoustilasta 12 kaupungissa ja 5 maassa. Kokousuutiskirjeemme kertoo ajankohtaisista tarjouksista, uutisista ja vinkeistä onnistuneisiin kokouksiin ja järjestelyihin.

Hermiassa onnistuvat saunaillat ja kokoukset!

Varaa yrityksellesi tyky-illan sauna tai paikka ideariihelle Hervannan kattojen yllä. Saunan lisäksi Hermiassa kokoustiloja 6-80 henkilölle. Linkosuon ravintoloissa onnistuvat tilaisuudet jopa 120 henkilölle.

Varaa tai pyydä tarjous: kokous@technopolis.fi, puh 040 450 4017

Tutustu Hermian kokoustiloihin

Video vie kierrokselle Hermian tiloihin.

Lue oppaamme onnistuneiden tilaisuuksien järjestämiseen

Järjestämme vuodessa yli 170 tapahtumaa. Isojen tai pienten tilaisuuksien järjestämisessä on aina monta liikkuvaa osaa. Lataa ilmainen “Näin järjestät onnistuneen tilaisuuden.pdf” -opas (pdf 5,4 mb).