Paikalla on väliä

Hyvä sijainti yhteisöllisyydellä ja laajalla palvelukirjolla varustettuna mahdollistaa keskittymisen siihen, mitä parhaiten osaat.

Tutustu coworking-tiloihimme

UMA by Technopolis Lue lisää

Viihtyisät kokoustilat ja viiden tähden kokouspalvelut Technopolis Hermiassa

Monipuoliset kokoustilat Hervannassa Tampereella

Technopoliksen Hermian kampuksella on tarjolla monenlaisia kokoustiloja, jotka sopivat niin pieniin kuin suuriinkin kokouksiin. Erikokoisten kokoustilojen lisäksi Hervannasta löytyy tiloja seminaareille ja rennoille saunailloille. Kokoustilat ovat myös helposti muokattavissa ja yhdisteltävissä vastaamaan monenlaisten tilaisuuksien tarpeita.

Kokoustilat Hervannan sydämessä hyvin kulkuyhteyksin

Hervannan kokoustilat sijaitsevat Hervannassa, 15 minuutin päässä Tampereen keskustasta aivan Tampereen yliopiston naapurissa. Paikalle on helppo ja nopea saapua omalla autolla Tampereen kehätietä tai Helsingin moottoritietä pitkin sekä tiheästi liikennöivillä linja-autoilla Tampereen keskustasta ja rautatieasemalta.

Täyden palvelun kokouskeskus

Kokoustiloissamme on perusvarustuksena videotykki tai lcd-näyttö ja fläppi- tai tussitaulut. Lisäksi huippunopea langaton verkko on maksutta käytössäsi. Asiantunteva ja ystävällinen henkilökuntamme vastaa kokousjärjestelyistä ja vieraiden opastamisesta, ja herkulliset ja monipuoliset tarjoilut kokoukseen saa helposti tilattua kampuksen ravintoloista.

Hermian lisäksi Technopolis tarjoaa kokoustiloja Tampereen keskustassa Yliopistonrinteen kampuksella ja Tohlopissa Länsi-Tampereella Mediapoliksessa.

Kokoustilat

Tilaa kokousuutiskirjeemme

Olemme yksi markkinoiden suurimmista kokouspalvelutarjoajista. Meillä voit valita 278 kokoustilasta 12 kaupungissa ja 5 maassa. Kokousuutiskirjeemme kertoo ajankohtaisista tarjouksista, uutisista ja vinkeistä onnistuneisiin kokouksiin ja järjestelyihin.

Tutustu Hermian kokoustiloihin

Video vie kierrokselle Hermian tiloihin.

Lue oppaamme onnistuneiden tilaisuuksien järjestämiseen

Järjestämme vuodessa yli 170 tapahtumaa. Isojen tai pienten tilaisuuksien järjestämisessä on aina monta liikkuvaa osaa. Lataa ilmainen “Näin järjestät onnistuneen tilaisuuden.pdf” -opas (pdf 5,4 mb).