Paikalla on väliä

Hyvä sijainti yhteisöllisyydellä ja laajalla palvelukirjolla varustettuna mahdollistaa keskittymisen siihen, mitä parhaiten osaat.

Tutustu coworking-tiloihimme

UMA by Technopolis Lue lisää

Viihtyisät kokoustilat Mediapoliksen kampuksella Tampereen Tohlopissa

Mediapoliksen kokoustiloissa ideat virtaavat

Kun etsit kokouksellesi paikkaa, jossa ideat pääsevät virtaamaan, on luovuuden, tarinoiden ja digiteollisuuden koti Mediapolis Tohlopissa Länsi-Tampereella erinomainen valinta. Persoonallisesti sisustetut kokoustilat luovat viihtyisät ja innostavat puitteet palavereille ja elokuvateatteritasoisessa auditoriossa sekä viidennen kerroksen saunatilassa onnistuu monenlaisten tapahtumien järjestäminen suurellekin väkimäärälle. Kampuksen henkilökunta ja ravintolat puolestaan huolehtivat kokousvieraiden viihtymisestä ja saavat kokousjärjestelyt sujumaan.

Persoonalliset kokoustilat palavereihin ja ideointiin

Mediapoliksesta löytyy useita kokoustiloja, jotka sopivat niin perinteiseen kokoustamiseen kuin rentoihin innovointihetkiinkin. Media 1, 2, ja 3 -tilat on sisustettu kukin oman teemansa mukaisesti näyttävin sisustustapetein. New York -henkisesti sisustetusta Media 1 -tilasta löytyy Smartwall-tussiseinä ja kirjastoteemainen kotoisa Media 3 -tila sohvineen ja nojatuoleineen sopii erinomaisesti ideointiin ja rentoihin kokouksiin, kun halutaan välttää pönöttämistä.

Elokuvateatteritasoinen auditorio

Mediapoliksen 110-paikkainen auditorio Kino on varustettu elokuvatasoisella tekniikalla ja sisustettu elokuvateeman mukaan. Kaksi laadukasta projektoria ja Dolby 7.1 -äänisysteemi takaavat, että auditoriossa kuva näyttää ja ääni kuulostaa siltä, miltä niiden kuuluukin.

Rentoudu saunan löylyissä

Mediapoliksen kampuksen ylimmästä kerroksesta löytyy viihtyisä Movie-saunatila, jonka terassilta aukeaa näkymä kauniille Tohloppi-järvelle. Saunan jälkeen voi rentoutua takkatulen ääressä. Valoisassa tilassa onnistuvat illanviettojen lisäksi kokoukset ja koulutukset sekä cocktail-tilaisuudet jopa 60 hengelle. Kokoustarjoilut saunatilaan ja muihin kokoustiloihin on helppo tilata kampuksen omasta ravintolasta. Ravintolan lisäksi kokousvieraita palvelee All Bright -kahvio viihtyisässä aula-loungessa.

Mediapoliksen lisäksi Technopolis tarjoaa kokoustiloja Tampereen keskustassa Yliopistonrinteen kampuksella ja Hervannassa Hermiassa.

Kokoustilat

Tilaa kokousuutiskirjeemme

Olemme yksi markkinoiden suurimmista kokouspalvelutarjoajista. Meillä voit valita 278 kokoustilasta 12 kaupungissa ja 5 maassa. Kokousuutiskirjeemme kertoo ajankohtaisista tarjouksista, uutisista ja vinkeistä onnistuneisiin kokouksiin ja järjestelyihin.

Lue oppaamme onnistuneiden tilaisuuksien järjestämiseen

Järjestämme vuodessa yli 170 tapahtumaa. Isojen tai pienten tilaisuuksien järjestämisessä on aina monta liikkuvaa osaa. Lataa ilmainen “Näin järjestät onnistuneen tilaisuuden.pdf” -opas (pdf 5,4 mb).