Yliopistonrinteellä runsaasti kokousmahdollisuuksia!

Soita ja kysy lisää!
Kokouspalvelu, puh 040-4504017
meeting@technopolis.fi

Tutustu coworking-tiloihimme

UMA by Technopolis Lue lisää

Järjestä onnistunut kokous Tampereen ytimessä

Tiloja kaikenlaisiin kokouksiin ja tapahtumiin

Oletko järjestämässä, kokousta, seminaaria, saunailtaa? Kaipaatko tilaa tiimin innovointipäivää varten tai oletko järjestämässä suuria juhlia? Mihin ikinä tilaa kaipaatkaan, meiltä sen todennäköisesti löydät! Tampereen keskustassa sijaitsevalta Technopoliksen Yliopistonrinteen kampukselta löydät runsaasti viihtyisiä ja muuntautumiskykyisiä tiloja erilaisiin kokouksiin, koulutuksiin ja edustustilaisuuksiin. Toimivien kokoustilojen ja ystävällisen palvelun lisäksi saat kaupan päälle huippusijainnin: Technopoliksen Yliopistonrinteen kampus sijaitsee alle kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Tampereen rautatieasemalta, yliopistolta ja keskustan vilskeestä.

Koulutus- ja seminaaritilat Tampereen keskustassa

Technopolis Yliopistonrinteen toimitiloistamme löydät paljon koulutus- ja seminaarikäyttöön soveltuvia tiloja. Häggman-saliin mahtuu seminaarimuodossa 150 henkilöä ja pöytien kera 80 henkilöä. Tyylikkääseen Enqvist-saliin mahtuu luokkamuodossa 40 ja pelkkien tuolien kanssa 80 henkilöä. Meiltä löydät myös sopivat tilat pienempiin koulutuksiin tai pienryhmien työskentelyyn ja ideointiin.

Edustustilaisuudet, pikkujoulut, cocktail-tilaisuudet

Yliopistonrinteen Kansleri-saunatilassa nautitaan höyrysaunan lämmöstä ja hulppeista näkymistä Tampereen kattojen yli. Maistuvat kahvi- ja ruokatarjoilut saunatiloihin toimittaa kampuksen ravintola Aleksis. 350-paikkaisessa ravintolassa onnistuvat isommatkin edustustilaisuudet ja pikkujoulut.

Varaa videoneuvottelu Tampereella

Videoneuvottelu säästää aikaa, rahaa ja ympäristöä, kun kokoustajat voivat osallistua neuvotteluun kukin omalta paikkakunnaltaan. Technopolis Yliopistonrinteeltä saat yhteyden ympäri maailman helposti. Asiantunteva henkilökuntamme vastaa yhteyksien toimivuudesta ja opastaa tarvittaessa tekniikan käyttöön. Ravintolamme herkulliset tarjoilut voidaan tilata myös videoneuvotteluun.

 

Yliopistonrinteen lisäksi Technopolis tarjoaa kokoustiloja Hervannassa Hermian kampuksella ja Tohlopissa Länsi-Tampereella Mediapoliksessa.

Kokoustilat

Lataa käytännölliset vinkkimme onnistuneen videokonferenssin järjestämiseen

Videokokous säästää matkustusaikaa ja -rahaa. Lataa ilmainen “Näin jarjestät onnistuneen videoneuvottelun.pdf” -opas (pdf 4,2 mb).

 

Tilaa kokousuutiskirjeemme

Olemme yksi markkinoiden suurimmista kokouspalvelutarjoajista. Meillä voit valita 278 kokoustilasta 12 kaupungissa ja 5 maassa. Kokousuutiskirjeemme kertoo ajankohtaisista tarjouksista, uutisista ja vinkeistä onnistuneisiin kokouksiin ja järjestelyihin.

Yliopistonrinteen uudet kokoustilat ovat valmiit!

Uudessa kokouskeskuksessa on kuusi eri kokoista ja muunneltavaa tilaa. Kokouskeskuksen välittömässä läheisyydessä on neljä kahdeksan hengen rentoa ryhmätyötilaa.

Useiden uusien kokoustilojen lisäksi D-talon katolta, kasikerroksesta, löytyy uusi VIP-tila erilaisille tapahtumille. Tilasta löytyy kokoustila n. 20 henkilölle ja siellä on mahdollista järjestää esimerkiksi cocktail-tilaisuus n. 60 henkilölle. Tutustu tästä kahdeksannen kerroksen esitteeseen.

Varaa tila kokouspalvelustamme:
Kokouspalvelu, puh 040-450 4017, kokous@technopolis.fi

Lue oppaamme onnistuneiden tilaisuuksien järjestämiseen

Järjestämme vuodessa yli 170 tapahtumaa. Isojen tai pienten tilaisuuksien järjestämisessä on aina monta liikkuvaa osaa. Lataa ilmainen “Näin järjestät onnistuneen tilaisuuden.pdf” -opas (pdf 5,4 mb).