Yliopistonrinteellä runsaasti kokousmahdollisuuksia!

Soita ja kysy lisää!
Kokouspalvelu, puh 040 450 4017
meeting@technopolis.fi

Tutustu coworking-tiloihimme

UMA by Technopolis Lue lisää

Järjestä onnistunut kokous Tampereen ytimessä

Tutustu A-talon kokouskeskuksen tiloihin – katso 3D-kuvat

 

Tiloja kaikenlaisiin kokouksiin ja tapahtumiin

Oletko järjestämässä kokousta, seminaaria, saunailtaa? Kaipaatko tilaa tiimin innovointipäivää varten tai oletko järjestämässä suuria juhlia? Mihin ikinä tilaa kaipaatkaan, meiltä sen todennäköisesti löydät! Tampereen keskustassa sijaitsevalta Technopoliksen Yliopistonrinteen kampukselta löydät runsaasti viihtyisiä ja muuntautumiskykyisiä tiloja erilaisiin kokouksiin, koulutuksiin ja edustustilaisuuksiin. Toimivien kokoustilojen ja ystävällisen palvelun lisäksi saat kaupan päälle huippusijainnin: Technopoliksen Yliopistonrinteen kampus sijaitsee alle kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Tampereen rautatieasemalta, yliopistolta ja keskustan vilskeestä.

Koulutus- ja seminaaritilat Tampereen keskustassa

Technopolis Yliopistonrinteen toimitiloistamme löydät paljon koulutus- ja seminaarikäyttöön soveltuvia tiloja. Häggman-saliin mahtuu seminaarimuodossa 150 henkilöä ja pöytien kera 80 henkilöä. Tyylikkääseen Enqvist-saliin mahtuu luokkamuodossa 40 ja pelkkien tuolien kanssa 80 henkilöä. Meiltä löydät myös sopivat tilat pienempiin koulutuksiin tai pienryhmien työskentelyyn ja ideointiin.

Edustustilaisuudet, pikkujoulut, cocktail-tilaisuudet

Yliopistonrinteen Kansleri-saunatilassa nautitaan höyrysaunan lämmöstä ja hulppeista näkymistä Tampereen kattojen yli. Maistuvat kahvi- ja ruokatarjoilut saunatiloihin toimittaa kampuksen ravintola Aleksis. 350-paikkaisessa ravintolassa onnistuvat isommatkin edustustilaisuudet ja pikkujoulut.

Meillä onnistuu hybridikokoukset!
Kokoustilamme on varustettu myös hybridikokouksia varten – Teams/Skypekamerat saatavilla aulasta.

 

Yliopistonrinteen lisäksi Technopolis tarjoaa kokoustiloja Hervannassa Hermian kampuksella ja Asemakeskuksen kampuksella Tampereen keskustassa.

Kokoustilat

Exceptional Opening Hours:

We have changed our normal opening hours in response to the coronavirus outbreak.

Tilaa kokousuutiskirjeemme

Tarjoamme monipuoliset ja laadukkaat kokouspalvelut Pohjois-Euroopassa. Järjestämme puitteet kaikenkokoisiin tilaisuuksiin tarpeesi mukaan. Kokousuutiskirjeemme kertoo ajankohtaisista tarjouksista, uutisista ja vinkeistä onnistuneisiin kokouksiin ja järjestelyihin.

Lue oppaamme onnistuneiden tilaisuuksien järjestämiseen

Järjestämme vuodessa yli 170 tapahtumaa. Isojen tai pienten tilaisuuksien järjestämisessä on aina monta liikkuvaa osaa. Lataa ilmainen “Näin järjestät onnistuneen tilaisuuden.pdf” -opas (pdf 5,4 mb).