Paikalla on väliä

Hyvä sijainti yhteisöllisyydellä ja laajalla palvelukirjolla varustettuna mahdollistaa keskittymisen siihen, mitä parhaiten osaat.

Tutustu coworking-tiloihimme

UMA by Technopolis Lue lisää

Järjestä kokous kansainvälisessä tunnelmassa

Kokoustilat Helsinki-Vantaan lentokentän vieressä

Technopoliksen kokoustiloihin Vantaan Aviapolikseen on helppo saapua niin omalla autolla, raiteita pitkin kuin ilmateitsekin. Helsinki-Vantaan lentokentän kupeessa sijaitsevat tilamme henkivät kansainvälistä tunnelmaa. Näyttävän ja viihtyisän Finlandia-saunaosaston ikkunoista avautuu ainutlaatuinen näköala suoraan lentokentälle. Aviapoliksessa on tarjolla paljon erikokoisia kokoustiloja sekä tilat myös suurien seminaari- ja juhlatilaisuuksien järjestämiseen.

Saunatilat, poreallas ja kattoterassi takaavat viihtymisen

Aviapoliksen saunatilat ovat omaa luokkaansa ja sopivat edustustiloiksi vaativaankin makuun. Finlandia-saunatilan uusittu japanilainen Furo-poreallas sekä grilli-iltoihin sopiva kattoterassi luovat upeat puitteet edustustilaisuuksiin ja rentoihin saunailtoihin. Saunatiloista avautuu huima näköala vehreiden maisemien yli lentokentälle. Saunatilasta löytyy kaksi erillistä tilavaa saunaa sekä viihtyisä takkatila. Saunaosasto on varattavissa nopeallakin aikataululla.

Seminaaritiloissa järjestät suurenkin tilaisuuden

Technopolis Aviapoliksen seminaaritiloissa ja ravintosalissa onnistuvat suuretkin tilaisuudet. Viihtyisää Ravintolasali Siipeä on mahdollista käyttää myös kokoustilana, jolloin tilaisuuden osallistujamäärä voi olla jopa 150 henkeä. Ravintolasta voi kätevästi tilata kaikkiin kokoustiloihin herkulliset toiveiden mukaiset kokoustarjoilut.

Järjestä onnistunut videoneuvottelu

Aviapoliksen toimitiloissa on tarjolla 8 henkilön videoneuvottelutila, josta saat helposti yhteyden muualle Suomeen ja maailmalle. Videoneuvottelu säästää kallisarvoista aikaa ja rahaa, kun osallistujat voivat olla mukana omilta paikkakunniltaan. Laadukas, moderni tekniikka ja hyvät yhteydet takaavat, että videoneuvottelu sujuu mutkitta.

Kokoustilat

Exceptional Opening Hours:

We have changed our normal opening hours in response to the coronavirus outbreak.

Tilaa kokousuutiskirjeemme

Tarjoamme monipuoliset ja laadukkaat kokouspalvelut Pohjois-Euroopassa. Järjestämme puitteet kaikenkokoisiin tilaisuuksiin tarpeesi mukaan. Kokousuutiskirjeemme kertoo ajankohtaisista tarjouksista, uutisista ja vinkeistä onnistuneisiin kokouksiin ja järjestelyihin.

Lue oppaamme onnistuneiden tilaisuuksien järjestämiseen

Järjestämme vuodessa yli 170 tapahtumaa. Isojen tai pienten tilaisuuksien järjestämisessä on aina monta liikkuvaa osaa. Lataa ilmainen “Näin järjestät onnistuneen tilaisuuden.pdf” -opas (pdf 5,4 mb).